Anarch Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Cześć, pomyślałem żeby założyć ten temat,może komuś okazać się pomocny, mi byłby. Pan Henryk Mordzak Głogów tel. 603941575Robie u niego kurs , GORĄCO POLECAM!, pełna kultura, bezproblemowo, jazdy w mieście jak i za miastem, nie ma mowy o nie wyjeżdzaniu z placu ( nie chce jezdzic na placu to mowie i smigamy na miasto, czuje ze jeszcze trzeba placyk podszlifowac to jezdzimy po placyku). Motocykl ( Suzuki Gn 250 ) mimo że z zewnątrz widać iż dużo przeżył, technicznie zachowuje się bardzo poprawnie, prowadzi się tak jak powinien, biegi też wchodzą w miare dobrze. pan którego nazwiska nie znam,tel. 605573721z LesznaNIE POLECAM ! zapłaciłem za 2 godziny z zaznaczeniem, iż chce jezdzic cały czas po trasie egzaminacyjnej. jeździłem może z pół godziny. Totalne chamstwo, na moich oczach wybiegł z samochodu i jakąś kobiete wyzywał, określił motocykl do nauki jako 'gówno' (suzuki gn 250). Kreował stres, zupełnie nie pomagał, i nie wytłumaczył tak żeby wiedziec co poprawić. Totalne chamstwo.Co do motocykla, na początku zalał sie , i musiałem czekać ponad pół godziny aż w/w pan pojedzie po klucz do świec i zmieni świece. wsiadłem na niego nie wiedziałem gdzie wajcha biegów, dziwnie przestawione podnóżki, skok biegów dłuższy niż w ciągniku, do tego dzwignia hamulca ustawiona wyżej niż podnóżek. Motocykl na prostej drodze ( równa nawierzchnia ) dziwnie 'kiwał się' na boki, do tego nie przyspieszał płynnie, do pewnego momentu nie przyspieszal, później nagły zryw ( nawet nie chciał z rury strzelać) .Aha do tego ósemka, na której kazał jeździć była wymalowana na górce ( ! ) przez co fizycznie nie było możliwe wykręcenie ósemki bez podparcia - w Głogowie 10 czy 15 ósemek bez podparcia to żaden problem. Zapomniałem dodać, kask był jak imadło, do tego ruska słuchaweczka w uchu, niby nic a bolało ucho i łeb jak cholera. Do osób z okolicy, Suzuki Gn 250 mają wordy w Lesznie i Legnicy, Zielona Góra ma bodajże Honde Cb. w piątek jade jeszcze do Leszna na godzinke jazdy z loku, więc wtedy opisze wrażenia. Może by jakiś katalog zrobić ? Gdyby ktos wczesniej opisał tego palanta z Leszna to bym nie wydał 6 dych na darmo Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Anarch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maron Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzięki za info. Twoje uwagi jak najbardziej się przydały. Mam zamiar na wiosne rozpocząć kurs na katA :). W trakcie dopisze swoje uwagi i spostrzeżenia. Pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Czy może ktoś polecić szkołę jazdy motocyklem w Lesznie. Żona w trakcie egzaminów jest po testach ( listopad 2012 ) i nauce na 250, niestety egzamin na dużym. Poszukuję szkoły gdzie instruktor ma pojęcie o robocie, i oczywiście odpowiedni sprzęt oraz plac po nowemu. Edytowane 15 Lutego 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie ograniczaj się tylko do swojego miasta, bo możesz się nie doczekać takiego szkolenia.Poznań masz nie daleko, Gostyń. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 nie daleko to ja mam Leszno :laugh: 40 km, i co najważniejsze tam jest egzamin, a ten lepiej "na swoich śmieciach".Jednak jak tam brak, może być Gostyń kogo polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja nikogo, niech się konrad wypowie, albo skrobnij do niego. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/user/130-konrad1f/ Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi