Skocz do zawartości

Opinie o firmach robiących Kurs na kat.A - Głogów i Leszno

Anarch
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

pomyślałem żeby założyć ten temat,

może komuś okazać się pomocny, mi byłby.

Pan Henryk Mordzak

Głogów

tel. 603941575

Robie u niego kurs , GORĄCO POLECAM!, pełna kultura, bezproblemowo, jazdy w mieście jak i za miastem, nie ma mowy o nie wyjeżdzaniu z placu ( nie chce jezdzic na placu to mowie i smigamy na miasto, czuje ze jeszcze trzeba placyk podszlifowac to jezdzimy po placyku). Motocykl ( Suzuki Gn 250 ) mimo że z zewnątrz widać iż dużo przeżył, technicznie zachowuje się bardzo poprawnie, prowadzi się tak jak powinien, biegi też wchodzą w miare dobrze.

pan którego nazwiska nie znam,

tel. 605573721

z Leszna

NIE POLECAM !

zapłaciłem za 2 godziny z zaznaczeniem, iż chce jezdzic cały czas po trasie egzaminacyjnej. jeździłem może z pół godziny. Totalne chamstwo, na moich oczach wybiegł z samochodu i jakąś kobiete wyzywał, określił motocykl do nauki jako 'gówno' (suzuki gn 250). Kreował stres, zupełnie nie pomagał, i nie wytłumaczył tak żeby wiedziec co poprawić. Totalne chamstwo.

Co do motocykla, na początku zalał sie , i musiałem czekać ponad pół godziny aż w/w pan pojedzie po klucz do świec i zmieni świece. wsiadłem na niego nie wiedziałem gdzie wajcha biegów, dziwnie przestawione podnóżki, skok biegów dłuższy niż w ciągniku, do tego dzwignia hamulca ustawiona wyżej niż podnóżek. Motocykl na prostej drodze ( równa nawierzchnia ) dziwnie 'kiwał się' na boki, do tego nie przyspieszał płynnie, do pewnego momentu nie przyspieszal, później nagły zryw ( nawet nie chciał z rury strzelać) .

Aha do tego ósemka, na której kazał jeździć była wymalowana na górce ( ! ) przez co fizycznie nie było możliwe wykręcenie ósemki bez podparcia - w Głogowie 10 czy 15 ósemek bez podparcia to żaden problem.

Zapomniałem dodać, kask był jak imadło, do tego ruska słuchaweczka w uchu, niby nic a bolało ucho i łeb jak cholera.

Do osób z okolicy, Suzuki Gn 250 mają wordy w Lesznie i Legnicy, Zielona Góra ma bodajże Honde Cb.

w piątek jade jeszcze do Leszna na godzinke jazdy z loku, więc wtedy opisze wrażenia.

Może by jakiś katalog zrobić ?

Gdyby ktos wczesniej opisał tego palanta z Leszna to bym nie wydał 6 dych na darmo

Edytowane przez Anarch

• 4 lata później...
  • 2 lata później...

Czy może ktoś polecić szkołę jazdy motocyklem w Lesznie. Żona w trakcie egzaminów jest po testach ( listopad 2012 ) i nauce na 250, niestety egzamin na dużym. Poszukuję szkoły gdzie instruktor ma pojęcie o robocie, i oczywiście odpowiedni sprzęt oraz plac po nowemu.

Edytowane przez pyra.pl