enduromaster Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 czy wie ktoś jakie są fabryczne ustawienia gaźnika ? właśnie naprawiam ten sprzęt po pewnym serwisie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Chodzi ci o derbi atlantis?? Ostatnio regulowałem kumplowi gaźnik. Tak na ucho to około 1050-1100rpm i dobrze chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 taa, derbik, jakoś wyregulowałem na ucho, tylko nie wiem czy nie będzie zadużo chlał Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Pojeździj troche i wykrec swiece a kolor ci wszytko powie. Powinna być koloru kawy z mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 pojeździłem trochę i kolor jest taki ...taki jakiś jasno beżowy, podkręcić jeszcze paliwko czy zostawić ? ładnie się zbiera(po serwisie max 60km/h :D ) i nie przerywa. Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No to w sumie dobry kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi