Gość mattir Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Kris ja się tą lalą nie bawiłem na koniec sezonu :) A kto się bawił nie będe pokazywał palcem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Oj ludziska ;) naszywki sa w trakcie robienia, wiec chwila cierpliwosci, jak beda odrazu daje znac pozdrawiam wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Riko, a myslales o zaslonkach, poscielce, pizamce i talerzykach? :DTak mysle, jak daleko zajdzie Wasza tworcza inwencja? ;)Pozdrawia Zniszczalna :buttrock: JA JUZ KIEDYS O TYM PISAŁEM I POWTORZE SIE...ZAZDROSZCZA ZŁOSLIWI :biggrin: :P A może wypuścicie kolekcje dmuchanych lalek (takich jak była na zakończeniu sezonu) z serii "niezniszczalna" :buttrock: :buttrock:MOZE I TAK...CHYBA BY SZLO NAWET ZAROBIC!!HMM...Z LASKA DMUCHANA NIE BYLO BY PROBLEMU ALE JAKBYSMY ROBILI WERSJE DLA PEDAŁÓW CHCIAŁBYS ABY UŻYĆ TWOJEJ PODOBIZNY :biggrin: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 ALE JAKBYSMY ROBILI WERSJE DLA PEDAŁÓW CHCIAŁBYS ABY UŻYĆ TWOJEJ PODOBIZNY ???Mnie to rybka i tak kilka osób uważa mnie na tym forum za głupiego pedała ;)Ale tak faktycznie to z tym mógłby być problem, ale myśle że nie na tyle poważny żeby nie dało się go obejść :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Mnie to rybka i tak kilka osób uważa mnie na tym forum za głupiego pedała jak piszesz takie głupoty jak wyżej to to grono się cały czas powiększa Edytowane 8 Grudnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 marco zluzuj troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 marco zluzuj trocheto proszę bez głupich komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) JA JUZ KIEDYS O TYM PISAŁEM I POWTORZE SIE...ZAZDROSZCZA ZŁOSLIWI :biggrin: :bigrazz: Norbi... jak mozesz? Ja nawet nie wiem co to znaczy zlosliwosc :icon_razz: Edytowane 8 Grudnia 2006 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Marco zrobiłeś się osatnio sztywny jak dębowy kołek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Marco zrobiłeś się osatnio sztywny jak dębowy kołek :/Gościu kim ty w ogóle kur## jesteś?Daj se spokój z tymi komentarzami, bo sie tylko ośmieszasz.Co za gość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Gościu kim ty w ogóle kur## jesteś?Daj se spokój z tymi komentarzami, bo sie tylko ośmieszasz.Co za gość... On już się raz ośmieszył, teraz to tylko się poniża;] A co do flagi to kozacka;) Szkoda że w Lublinie nie ma takiego środowiska:/ no ale cóż trzeba paru ludzi z pasją, w końcu ktoś to musi stworzyc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 koleś się z choinki urwał chyba , nie w temacie i w ogóle. tylko współczuć. wiec tak przy zamowieniu koszulek w metodzie : * FLEX (super jakość druku i koszulki ) koszt koszulki przy ilośći zamowienia 100 szt 35 zł (tył logo; przód niezniszczalni poznań), trwalość loga do 4 lat (mozna nawet prać w 90 st) * SITO (Jakość druku bdb tzn nie bedzie to super biel, poprostu wypełnienie bedzie mniejsze, bedzie to ciemna biel, przy zamowieniu 100 szt cena koszulki 20 zł , trwałość loga do 3 lat (można prać też nawet w 90 st) Jutro będe już miał jedna koszulkę prototyp metodą FLEX, kolor czarny, tył logo białe, przód napis : niezniszczalni poznań Rozmawiałem na temat koszulek z białymi rękawkami koszt masakryczny wolę nie pisć, ponieważ takie koszulki były by szyte specjalnie. Będe też rozmawiał żeby w tej metodzie FLEX na przodzie każdy miał swoja ksywę :) Aha jak coś to w sobotę będe zbierał siano na DUŻE naszywki na plecy po 45 zł jesli uda sie stargować niżej to reszta siana pojdzie na dom Dziecka. Naszywki będą już we Wtorek. Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Gościu kim ty w ogóle kur## jesteś?Daj se spokój z tymi komentarzami, bo sie tylko ośmieszasz.Co za gość... Słuchaj odpisałem Norbiemu na jego pytanie odnoście gumowej lali, odpowiedz była z przymrużeniem oka a marco się doczepił.No ale jak z "Niezniszczalnych" takie twardziele to ja wysiadam. Chociaż kilka osób z waszej ekipy to całkiem spoko ludzie Radas, Luzi, Norberto, Riko i jeszcze kilku. Neh a to że Ty mnie nie znasz to nie oznacza że ja Ciebie nie znam i wydawałeś się symaptyczny no ale cóż każdy może się pomylić w ocenie innych. P.S. Jestem w temacie i to nawet bardzo, ale co was to.P.S. II NEH Kij Ci w oko, teraz możesz lecieć do Dominika na skarge. Edytowane 8 Grudnia 2006 przez mattir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Słuchaj odpisałem Norbiemu na jego pytanie odnoście gumowej lali, odpowiedz była z przymrużeniem oka a marco się doczepił.No ale jak z "Niezniszczalnych" takie twardziele to ja wysiadam. Chociaż kilka osób z waszej ekipy to całkiem spoko ludzie Radas, Luzi, Norberto, Riko i jeszcze kilku. Neh a to że Ty mnie nie znasz to nie oznacza że ja Ciebie nie znam i wydawałeś się symaptyczny no ale cóż każdy może się pomylić w ocenie innych. P.S. Jestem w temacie i to nawet bardzo, ale co was to.P.S. II NEH Kij Ci w oko, teraz możesz lecieć do Dominika na skarge. Daj sobie spokuj juz......i nie dyskutuj bo gadka jest bez sensu zupelnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Gościu kim ty w ogóle kur## jesteś?Daj se spokój z tymi komentarzami, bo sie tylko ośmieszasz.Co za gość...Toz to mattir we własnej osobie!!! :icon_mrgreen: Ten słynny mattir,który jakiś czas temu w tragicznym wypadku samochodowym zginął.Roztrzaskał,zdaje się swoją Calibrę gdzieś na drzewie... Wśród żywych zostawił swoją zaciążoną dziewczynę i firmę!(Swojego czasu głośno było o tym na forum...zapytajcie np Turka! :crossy: ) A teraz zmartwychwstał...AVE!!! :bigrazz: Edytowane 8 Grudnia 2006 przez twiggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi