Norberto Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 OJ OJ OJ...LASECZKA DZIS BEDE W OKOLICY POZNANIA SMIGAŁ;) MOZE MNIE DOGONISZ:)) A TAK POWAZNIE TO BYLO CIEPŁO ALE DZIEKI BOGU JEST SI. LUZI PRAWIE ZNOKALTOWAL KIEROWCE PUSZKI :) NARWANY CHOPAK ALE MOZE TO I DOBRZE. :crossy: DO NEHA: PROJEKT STRINGOW BEDZIE ZA TYDZIEN:) :biggrin: RADEK PROPONUJE TERROR KARTINGU MOZE JUTRO??? ALBO W PONIEDZIALEK?? POZDR NIEZNISZCZALNI!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 na karting proponuje poniedzialek jest taniej i zdecydowanie mniej osob na torze - mozna wyscig pucharowy machnac :icon_eek: slyszalem Kuba o wczorajszym incydencie - szkoda ze na koniec sezonu :banghead: ale najwazniejsze ze tobie sie nic nie stalopozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 no to chłopak miał wiecej szczescia niz rozumu dobrze ze tak sie skonczyło i znów Niezniszczalni okazali sie niezniszczalni to raczej kierowca puszki maial wiecej szczesia niz rozumu bo to on zawinil :icon_eek: :banghead: cklopak myslał ze ma szmatke to mu wszystko wolno i wszystko zaltwi ale NIEZNISZCZALNI sie nie dali :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 z tego co wieści niosą to ponoć dziś koł 14.30 a 15 na bułgarskiej ma się pojawic jakas banda świrów :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 NO I BYLY SWIRY BYLY!!! KURCZE TYLKO ZAWIEDZIONY JESTEM BO TVN TURBO BYLO A JA TAKI NIE UCZESANY ;) :buttrock: POZA TYM NA KOLE SIE LATALO A DZIS TERAZ JEDZIEMY NA TERROR KARTINGÓW W KINEPOLIS ZAPRASZAMY!!! NIEZNISZCZALNI OD 20 W KINEPOLIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Fzr Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Dokladnie tak jak Norbi mowi ze latali dzisiaj na moto a ja za nimi autkiem a teraz to ja jade sie wyszalec na kartingach a wiec zapraszam wszystkick NIEZNISZCZALNYCH bo naprawde fajna jazda! :wink: Dozobaczenia na miejscu! Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 WitamKto dzisiaj lata ??? w sumie to chyba ostatni taki zryw, cieplo sie robi mozna polatac jeszcze wszyscy chetni miele widziani :icon_biggrin: jak cos pisac mi eski czy Norbiemu , latanko sie szykuje pozdrawiam wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Luzer przyjedź tak około 20 to pogadamy. SECURITY NIEZNISZCZALNEMU pomoże w nocniku. HEHE... :icon_biggrin: :bigrazz: :icon_razz: A co ty możesz pomóc ? Jak już to chce gnoju im narobić, bo siano mi wisi ! ale coś czuje, że za cienki bolek jestem na tych ku*asów :icon_evil: naprawde fajna jazda! :biggrin: no i była jazda :crossy: kuba - w tobie mam groźnego rywala :clap: czekamy na fotorelacje riko :eek: Kto dzisiaj lata ??? dawać znać ! ja ok. 12:30 - 13:00 u norbiego... p.s. wczoraj na B odwiedziła nas postać z naszej naklejki :cool: niejaki Ziutas się pojawił :buttrock: :clap: daje chłopak rade :notworthy: było fajnie jak na kombajnie... marco zapodaj również relacje i jakieś fotki !!! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Latajcie pany latajcie, bo nawet owady jeszcze nie śpią (znów szybka od kasku zalepiona), a co dopiero niezniszczalni motocykliści :icon_eek: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 DOBRZE NA MAKSA!!!WLASNIE WROCILEM Z RIKO :) LUZI DOSC WCZESNIE POJECHAL Z WIADOMEGO POWODU... KILER DAL D...I NIE DOJECHAŁ :bigrazz: ZA TO ŁUKASZ PYTHON I ROBERT GSX R(Z BEDNAR:) SIE PRZYLACZYLI...TERROR KORNIKA FAJNE OSTRE ZAKRETU SZKODA ZE MI OPONA WODY NIE ODPROWADZA ALE CO TAM :icon_question: POZDRO NIEZNISZCZALNI I NIEWYJEŻDZENI :icon_twisted: :crossy: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Dokładnie tak Jak Norberto pisał, dzisiaj było godnie w pień, troche polatalismy znowu, dzisiaj bardzo bezpiecznie, tylko w lesie było troche sytuacji dzieki ktorym robiło się super ciepło :icon_twisted: Dorwałem przypadkowo foty nowych sprzetów na sezon 2007 Rika, Norberta i Luzipower, a oto one co sadzicie o ich nowych sprzetach : * Nowy sprzet Luzipower :crossy:* Nowy sprzed Norberto :smile: * Nowy sprzęt Riko :bigrazz: Zaszaleli chłopaki na nowy sezon , dopiero będą szaleć na ulicach, maszynki pewnie palą szklankę benzyny na 100km :) Pozdrowienia dla wszystkich NIEZNISZCZALNYCH (nienajezdzonych) :icon_question: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 LUZI DOSC WCZESNIE POJECHAL a okazało się, że mogłem spokojnie do 18 latać :flesje: trudno ! i tak weekend był godny ! 450 mi wyszło :buttrock: :P * Nowy sprzet Luzipower :) ale sznupe trzasnąłem :) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 :) tym razem Radek nie musi sie powtarzac...sami do tego doszlismy ze wszystko co ma dwa kółka lata na jednym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 tym razem Radek nie musi sie powtarzac...sami do tego doszlismy ze wszystko co ma dwa kółka lata na jednym wiedzialem ze do tego dojdziesz heheheeheh szkoda ze tyle to zajelo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 No to Panowie i Panie ja juz sezon na ten rok zakończyłe, sprzęt już odstawiony, troche sie w nim porobi zmian i na sezon bedzie si ... Teraz to mi rower na zime zostal jedyne co posiadam co ma 2 koła ;) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi