Laska Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 mnie tez dawno nie było na forum pozdro chłopaki a wszczegulnosci Ziutas i Ibiza Niezniszczalni Poznań :icon_razz: :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 mnie tez dawno nie było na forum pozdro chłopaki napisz może czy coś masz na okubo wszyscy się czają a nikt nie kupujetrzeba sie uwijać bo wiosna idziew wekend ma byc 15 stopni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 napisz może czy coś masz na okubo wszyscy się czają a nikt nie kupujetrzeba sie uwijać bo wiosna idziew wekend ma byc 15 stopni :D mam cos na oku ale to sie okarze dopiero w nowym roku narazie jak co to sc44 2001r. Riko cos wie na ten temat prawda brachu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Marco mowisz ma byc 15 stopni no prosze, troche polatamy znowu ;) Faktycznie Laska ma super sprzeta na oku, mam nadzieje ze wszystko wypali bracholu i bedzie ten sprzet Pozdrawiam wszystkich, dzisiaj juz rano widzialem 2 sprzety jak lataly :D Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Tomaj odkopuj sprzęta, Norbi rób gajge, niech ktoś dorwie kilera - on jeszcze żyje, czy zamarzł latając :icon_mrgreen: Riko też się szykujta... 15 stopniów ma być - tak jak marco powiedział ! mam nadzieje, że sobotę spędzimy na jakimś wypadzie... :icon_biggrin: (riko cicho sza narazie !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 z mila checia bym polatal ale nie mam zbytnio czasu i jestem do zera splukany aczkolwiek na minusie chyba ze sprzedam moja puszeczke kochana :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) założyłem nowy temat o naszym kolejnym wypadzie do Szamotuł i banku krwihttp://forum.motocyklistow.pl/w-Mikolaj-je...cja-t62048.html Edytowane 21 Listopada 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Korwa widze ze wszysycy jeszcze smigaja tylko ja r1 JUZ MAM W GARAZU NA ZIME- ale ten sezon juz sie dl amnie skonczyl raz ze czasu nie mam a dwa to korwa grypa mnie dopadla ps - na szamotuły sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) mam cos na oku ale to sie okarze dopiero w nowym roku jak by co to ja mam w garażu coś żółtego :)właściciel mało sie interesuje więc wszystko do dogadania :crossy: Edytowane 21 Listopada 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Ok luzi cicho sza narazie :icon_razz: , z koszulkami jeszcze troche niestety trzeba poszukac ale za to mam juz projekt naszywki gotowy : tutaj mozna g obejrzec :rolleyes: : Naszywka ;) kliknij zeby zobaczec i znowu opinia jak sioe podoba mam nadzieje że moze byc :wink: pozdrowienia dla wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam panów Ziuta i Ibize :P ;) Riko tu odpiernicza super robote z tymi naszywkami i naklejkami! Wielki szacun!! ;) :wink: ;) Tomaj, Pablo Spoko nie jesteście jedynymi którzy już odstawili sprzęta... (Ach te pieniądzory... a raczej ich brak ;) ) Na bank krwi sie pisze na szamotuły oczywiście tez!! Pozdro NIEZNISZCZALNI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) No to żeśmy sobie polatali dzis choć nie na moto tylko na kartingach ;) Stosunkowo mily wieczór z ekipa na bilardzie strzlnicy i piweczko tez było dobrze ze kobiety maja prawko :wink: pozdro dla wszystkich ps. naszywka superowo-odjazdowa Edytowane 21 Listopada 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Tak jak Laska mówił wczorajsze wyscie bardzo udane :biggrin: wrecz idealne wszystko z umiarem ;),Bilardzik <<--- tak się niewinnie zaczęło :biggrin: , a poznajecie Tych gamonii --->> pokemony na torze jak to ktoś powiedział wczoraj :flesje: Pozdrowienia dla Niezniszczalnych i w ogóle dla wszystkich :buttrock: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 jak by co to ja mam w garażu coś żółtego ;)właściciel mało sie interesuje więc wszystko do dogadania :P czy to nie chodzi o moje zolte cudo??? :) jesli tak to nie jest na sprzedaz a juz napewno nie dla LASKI :P ja juz mu nawet dlugopisu nie sprzedam bo stracę przyjaciela :biggrin: :) :wink: a nie chce!!!! PS>jesli chodzi o fotke to bardziej male plemniki indianina bardziej pasuje :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Riko, widzę że potraktowałeś sprawę konkretnie.Naszywka, tak jak naklejki, pierwsza klasa. :crossy: :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi