Laska Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Pablo pewnie pisał z Tomaja Konta impra przednia spiłem sie jak swinia poza tym Giksera juz nie ma sprzedany do warszawy :biggrin: :biggrin: :biggrin: bezie se smigać z Riko GS :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Imprezka pierwsza klasa.Laska gratulacje ze sprzedales gixera, kolejna flaszka sie szykuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 poza tym Giksera juz nie ma sprzedany do warszawy :biggrin: :icon_evil: :banghead: bezie se smigać z Riko GS :P pozdro laska sprzedaleś go do polskiego związku niewidomych?? :bigrazz: ile musialeś doplacić ?? :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 laska sprzedaleś go do polskiego związku niewidomych?? dałem rade ogólnie jestem zadowolony bo skaciłem sprzeta troche i nie opłacało sie go trzymać bo za duzo w nim rzeczy było do robienia mam dar przekonywania :bigrazz: jak ktoś jechał 350 km bo byli z za warszawy i wpłacił juz kase to nie opłacało mu sie targować, próbowali ale ich olałem. 300 zł spuściłem Najlepsze jest to jak sie przejechałem ostatni raz to sie jeszcze wypierdoliłem na prawy bok ale nic oprócz zgiędej dzwigni hamulca przedniego sie nie stało siara jak cholera kupujacy pomagali mi sie pozbierać :P :biggrin: :biggrin: najwazniejsze ze padaczka sprzedana :biggrin: :icon_evil: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 laska gratulajszyn widze ze znow odbyla sie poznanska masakra longa szkoda ze beze mnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ja dopiero teraz doszedlem do siebie a jak pomysle ze jutro znow do roboty .... NEh jak glowka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 tym razem padła rekordowa ilość poległych w kiblach i na sofach :biggrin: ja wyjątkowo z twarzą wyszedłem :P bajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Simon ja caly czas dochodze do siebie, baniak mnie tak boli ze szok, obudzilem sie z mega wielkim bólem głowy, patrze w lustro a tu mega guz na głowie, ale to jeszcze nic myslalem ze coś tam pamiętam a z opowiadań okazało się że nic nie pamietam, no imprezka była przednia na maxa Ja na poprawiny się pisze jako kierowca bo mój organizm chyba tych poprawin nie wytrzyma Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 tym razem padła rekordowa ilość poległych w kiblach i na sofach :bigrazz: ja wyjątkowo z twarzą wyszedłem :biggrin: bajowczoraj pare osob poleglo :banghead: nie pijcie jak nie zancie umiaru :icon_evil: ja z luzim jako ostani wychodzilismy z longa :P tym razem long nie zostal zdemolowany tylko na maxa pospawany przez niektoryh :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 wczoraj pare osob poleglo :banghead: nie pijcie jak nie zancie umiaru :icon_evil: ja z luzim jako ostani wychodzilismy z longa :P tym razem long nie zostal zdemolowany tylko na maxa pospawany przez niektoryh :biggrin: :biggrin: dokładnie tak jak mówisz, dlatego jak wiedziałem że się robi nie ciekawie polazłem do domu :biggrin: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 dokładnie tak jak mówisz, dlatego jak wiedziałem że się robi nie ciekawie polazłem do domu :biggrin:Chłopaki przeciez to było tylko parę kropel alkoholu, a tu taka amnezja (nie mylic z amnestją :P )co w tym Poznaniu wisi w powietrzu? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ja dopiero teraz doszedlem do siebie a jak pomysle ze jutro znow do roboty .... NEh jak glowka :P Obudziłem się o 11 i czułem się zajebiscie.Sam się dziwie ale nie miałem żadnego kaca czy nawet najmniejszego bólu głowy.Po prostu jestem NIEZNISZCZALNY !JESZCZE RAZ DZIEKI WSZYSTKIM ZA BALETY, BYŁO GODNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Co do jutrzejszej jazdy do baru SZKIELET w Luboniu, w celu ustalenia nazwy, ja posiadam jeszcze 4 miejsca wolne w samochodzie, wiec jak ktoś coś nie ma transportu to wiecie gdzie pukac :bigrazz: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Korwa- najabeałem sie masakrycznie- po pijaku nawet posta z Tomaja konta napisalem - niestety mam duze luki w pamieci z imprezy - cała niedziele kac gigant - Dobrze ze kurtka sie znalazła - Luzi wpadne dzisiaj po nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 JA PIERDZIELE O CO TU CHODZI !!! DWA DNI MNIE NIE MA A TU TYLE POSTÓW...A WIEC PO PIERWSZE TO NIE JESTESMY MAŁOLATY :( TYLKO TROSZKE NIE WYZYCI :bigrazz: PO DRUGIE TO RADEK NIE POTRZEBNIE SIE PRZEJMUJE JAKIMIS SRUBKAMI... BO W PIATEK TUZ PRZED IMPREZA MAŁEGO SLIZAGA ZALICZYŁEM I POSZŁA RACZKA SPRZEGLA , DZWIGNI BIEGÓW I TROSZKE SIE POODZIERAŁO....:( PO TRZECIE TO LONG JEST FAKTYCZNIE ZASPAWANY :( :crossy: RICO TAK WYWIJAŁEŚ ZE RAZEM Z KOLEZANKA POLECIAŁES NA STÓŁ A RACZEJ POD STÓŁ:()))POZNIEJ PRZYKŁADAŁEM CI LOD ALE GUZ I TAK JEST:)))PABLO TEZ TROSZKU POPIŁ:()) LASKA TYLKO TY MOGŁES SIE WYWALIC PRZY POKAZYWANIU SPRZETA NOWEMU NABYWCY :crossy: :( AGENT NA MAXA :( LUZI : GOSC DO MNIE DZWONIŁ JESZCZE DWA RAZY!!! ALE GO OLAŁEM :( Co do jutrzejszej jazdy do baru SZKIELET w Luboniu, w celu ustalenia nazwy, ja posiadam jeszcze 4 miejsca wolne w samochodzie, wiec jak ktoś coś nie ma transportu to wiecie gdzie pukac :) AHA I O CO Z TYM CHODZI???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi