AdisamoZ Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 siema,pozowliłem sobie ostanio poczytac wasze posty.mam pytanie czy nie mielibyscie nic przeciwko zeby z wami troche polatać jakos przy okazji. bo ostanio chłody wykruszają wiare, a widze wy jestescie niezniszczalni :icon_razz: jakbyscie sie ustawiali to zaznacze swoja kandydature i sie dostosuje.napiszcie tylko czy mozna pojezdzic i z wami pogadac :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 zaznacze swoja kandydature i sie dostosuje.napiszcie tylko czy mozna pojezdzic i z wami pogadac co za pytanie pewnie ze mozna polatac wspolnie nie jestesmy KOŁO GOSPODYN WIEJSKICH nowe osobki mile widziane a co do latania to nasza niezniszczalnosc zostala wystawiona na probe przes ostatnie wydarzenia i pogode ale badz czujny i sledz forum bo malolaty z tego co wiem ciagle lataja pozdro ps. Norbi znowu cos przykreca i kliei zal mi tego moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Norbi znowu cos przykreca i kliei zal mi tego moto Może Norbi bawi się w polską edycję Monstre Garage, polski Jessie James normalnie..... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Kazdy z nami moze polatac przeciez, Norbi hmm dzisiaj latał ze mną i nic mu nie odpadło z motorka , a ni nic nie kleił ... więc chyba luzik , hmm Radziu kogko miales na mysli małolaty ??? Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Też może jutro do Longa dotre :icon_twisted: Jeszcze zobacze jak się będe czuć bo mnie choróbsko dorwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 badz czujny i sledz forum bo malolaty z tego co wiem ciagle lataja tej jakie małolaty, kogo małolatami nazywasz :icon_twisted: to prawda sledź forum i jak chcesz to no problemo zebyś smigał z nami :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 hmm Radziu kogko miales na mysli małolaty ??? No wlaśnie :icon_twisted: :icon_razz: a tak jak już wcześniej powiedziano nowe twarze zawsze mile widziane :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 to co Panowie dzisiaj tez latamy bo widze pogoda sie zapowiada ładna, ja moge od 15 wiec wiecie jak cos dajcie mi cynka gdzie co i jak, pozrawiam wszystkich, dzisiaj się zapowiada cięzki dzien z wiadomych względów :icon_razz: :icon_twisted: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Umnie bedzie o 13 norbert i latamy ile sie da dzisiaj jak ktos sie chce dolączyc to na kom. prosze :icon_twisted: :icon_razz: :) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Laska nie zapomnijcie o mnie ja tez latam dzisiaj ile sie da tylko ze ja moge od 15, napewnobede dzwonił, jedynie ze podjedziecie do mnie o 15.15 norbi wie gdzie mieszkam Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 korwa uwaga uwaga - zagineła mi kurtka brązowa e skory - czuy ktos wie gdzie zostawilem wczoraj bo ja niestet y nie wiem ponadto jestemjescze najebany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Tomaj napewno sie zajdzie moze waldek ja schowal,imprezka przednia Czy ktoś może wie od czego mam guza na głowie ??? bo ja zbytnio nie moge sobie przypomnieć Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 korwa uwaga uwaga - zagineła mi kurtka brązowa e skory - czuy ktos wie gdzie zostawilem wczoraj bo ja niestet y nie wiem ponadto jestemjescze najebany Jak wychodziliśmy z longa to mialeś ją na sobie.A gdzie poszliście dalej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 korwa uwaga uwaga - zagineła mi kurtka brązowa e skory - czuy ktos wie gdzie zostawilem wczoraj bo ja niestet y nie wiem ponadto jestemjescze najebanywyzej post pisal PABLO kurtka jest u norbiego w domu znowu byla rzeznicka imprezka :P :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Kurcze zawsze mówiem że nic nie może zginąć :biggrin: :P :icon_evil: Może niewidze ale gdzie jest ten post Pabla??? :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi