Python Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Pogoda nieciekawa ale trza troszku jeszcze polatac na sprzetach...Do 13 na Bułgarskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ja juz wyjezdzam i bede przed 13:00 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Też juz jade tzn wyjeżdżam z domu :icon_mrgreen: :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 No ja niestety nie dojechałem. :banghead: Dopiero co wróciłem z roboty po 16 godz:/ No trudno innym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ale mi pape przewiało :flesje: teraz czuje ze żyje :cool: Troche polataliśmy : u Ziuta jest gites :) :buttrock: , kebab zajebiszczak (taki dobry) a korki na mieście zajebiście duże :biggrin: (kurde że ten maratomn musiał być jak my jeżdziliśmy heheh :P ) ale ogólnie git nawet pogoda dopisała :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 dokładnie było tak jak Lisek pisał było zajebiście w ryj, pogoda na m nie straszna ... Acha dostalismy zaproszenie od chłopaków z Obornik zeby do nich przyjechac za tydzien w niedziele z rana i pojechac z nimi do Pily, oczywiscie jak bedzie pogoda kto sie na to pisze jak by co ??? prosze sie meldowac Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) no to sobie polataliscie niestety widac juz koniec tego pieknego sezonu zima nadchodzi pozdro dla wszystkich Rossi the best riko a co bedzie w tej Pile?? Edytowane 15 Października 2006 przez radek320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Było nawet ciekawie troche powkur...... maratonczyków :banghead: zjedlismy mały kebabik no i przewietrzylismy nerki :flesje: pogoda nieoczekiwanie dopisała ale juz troche zimno.....Pozdro dla Niezniszczalnych :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Marco czy ta strona o niezniszczalnych nadal dziala ? bo mi wyswietla sie strona tytułowa, a gdy chce przejsc do innych dzialow to wyskakuje mi jakas informacje o programiku do sciagniecia :/ P.S sadze ze do niezniszczalnych jestem zaiczony, ze wzgladu na moj poczatkowosezonowy wyczyn kraweznikowo-motocyklowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 P.S sadze ze do niezniszczalnych jestem zaiczony, ze wzgladu na moj poczatkowosezonowy wyczyn kraweznikowo-motocyklowy ? Do NIEZNISZCZALNYCH liczy sie frekwencja na Bulgarskiej, zaangazowanie w sprawy klubu ewentualnie 1L Absulata(aluzja do Rico:)))) :banghead: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 mówisz aluzja do mnie :cool: :flesje: ale luzik Norberto zbliza sie zima wiec wiesz wiecej bedzie takich imprezek w grudniu mam urodzinki wiec wiesz imprezka murowana taka konkretna :P pozdro dla wszystkich znajomych, :banghead: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 mówisz aluzja do mnie :) :biggrin: ale luzik Norberto zbliza sie zima wiec wiesz wiecej bedzie takich imprezek w grudniu mam urodzinki wiec wiesz imprezka murowana taka konkretna :buttrock: pozdro dla wszystkich znajomych, :banghead:[/quotPrzepraszam źle sie wyraziłem jeszcze spie... powinienem napisac "lub tak jak Riko 1L Absoluta " w koncu w Longu postawiłeś :P A wracajac do wczorajszego latania to ciezko troszke Astra przecisnąć sie na swiatłach do przodu :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 A wracajac do wczorajszego latania to ciezko troszke Astra przecisnąć sie na swiatłach do przoduZmieniaj motocykl w profilu na OPLA :banghead: :flesje::D Ja niestety tez nie mogłem dojechac ale juz pisze sie na nastepne spotkanie!! (Ale do Piły nie lece :cool: ) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Astra przecisnąć sie na swiatłach a jednak teraz jestes zwyklym kierowca puszki nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 a jednak teraz jestes zwyklym kierowca puszki nie ładnie zauważyłem że w NIEZNISZCZALNYCH w ogole panuje moda na ASTRY :clap: :D :P na sezon bedzie moto...bez obaw :biggrin: :crossy: :lalag: P.S. MYSLALEM ZE BEDZIE PIERWSZY WEEKEND BEZ PICIA OD MIESIACA...A JEDNAK NIE...NEH MA DZIS URODZINY :buttrock: :flesje: WSZYSTKIEGO NAJ..OBY YAMASZKA DOBRZE LATAŁA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi