Domel Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Też jutro się pojawie ale niestety tylko tramawajem bo sprzęt w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 mnie niestety dzis nie bedzie na blugarskiej ale norbi sie maznie za mnie, Marko jak cos to dopisz mnie jak mozna :) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 No no bo zamieszcze twoje zdjęcia na moto na forum :) :) :) :D ;) WYGRAŁEŚ :) :lapad: Weź nawet XXXXL :)bede po 17... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Postaram się wpaść, ale to tak około 17.30-18 dopiero :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 w koncu pogoda nam dopisze !!:D mam nadzieje ze jak sie poobklejamy male latanko po miescie bedzie :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubKa Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 :) Wy se latacie a ja w robocie siedze :D Ale mam nadzieje że pogoda dopisze jeszcze na przyszły tydzień :) i polatamy jeszcze :) Też się pisze na naklejki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 no zesmy lekko parking odkurzyli i nawet Laski zlom na kolo idzie trzeba tylko umiec hheheehhe koszulka gotowa?? trzba delegacje wyslac do Ziuta Finko----- temat z zona przedyskutowalem bedziemy dalej myslec i sie dogadywac sąsiad hehehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 ale chłopaki dzisiaj sie super jezdziło, ekipa zgrana na maxa, w sobote bedziemy balowac, dzisiaj super pogoda byla na latanie :buttrock: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 ale chłopaki dzisiaj sie super jezdziło, ekipa zgrana na maxa, w sobote bedziemy balowac, dzisiaj super pogoda byla na latanie :bigrazz:Potwierdzam, zajebiście się smigało :biggrin: Tylko mi waha wyparowała coś szybko :biggrin: Jeszcze trochę i mi będzie palić jak Laski gixer :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Jeszcze trochę i mi będzie palić jak Laski gixer :buttrock:Niemożliwe gixer jest pod tym względem niepokonany .Ale dzisiaj było super . Pogoda dopisała i w ogóle było :bigrazz: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 wiedzialem ze ze spociku cos sie urodzi :buttrock: w koncu konkretnie polatalismy :bigrazz: oby takich wypadow wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Od Gixera to wy sie odpimpajcie :bigrazz: Było dobrze pogoda dopisała, frekfencja też, byle tak dalej :notworthy: A, w sobote znów na balety :biggrin: :biggrin: :notworthy: :notworthy: :buttrock: Edytowane 12 Października 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Od Gixera to wy sie odpimpajcie poprostu zjada ich zazdrośc i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 A, w sobote znów na balety :bigrazz: :biggrin: :biggrin: :notworthy: :buttrock: fuck - w ten weekend ja nie dam rady - kobieta do szkoły, rodzice nad morze, więc ja będę Bartusia bawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Kurcze- ja niestety nie moge- mam strasznie duzo roboty - do tego mnie kontrole ze skarbówki nawiedzja co tydzien - nie siedzialem an R1 od czasu zamkniecia sezonu - ale moze w sobote albo niedziele jakies odkurzanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi