Pablo2x Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 no to czekam na konkrety co do daty :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Przelot był OK. ziuT dzieki za tablice, bo jakbym sie w Poznaniu zorientowal to juz bym jej nie znalazł. :icon_twisted: ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 dobrze ze zdazylismy zanim sie lokalni zlomiarze na nia nie rzucili :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Wiatm ponownie ;) Jakie plany na weekend? Moze gdzies polatamy?? Czekam na propozycje :icon_twisted: Moze w niedziele na to lotnisko do Pily albo do Kąkolewa?? Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 samolot jest jeszcze w proszku wiec lotnisko nie specjalnie mnie interesuje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 kurcze na kilka dni jestesm bez sprzeta- zerwałem łancuch - szczescie ze sie nie wyglebiłem - łancuch wystrzelił w powietrze na kilkanascie metrów - prawie trafił w kumpla akurat wolno jechałem jak by zerwał sie podacza dawania na kole to gleba na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 No to masz szczęście pablo.Trzea to opić :D Dobrze że nic sie nie stało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Witam.Wiem ze pozno pisze ale dopiero sie zgadalismy z ekipa. Dzis ok 16-16,30 spotykamy sie na parkingu przy bulgarskiej. Troche tam posiedzimy wiec jesli ktos ma ochote to zapraszamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 po parkingu zapraszam :( umnie pod chatą uroczyście kończe mojego Dunlopa :D :D juz widać końcówkę :D :D ale i tak będzie co robić :D i efekt duży :D ;) ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 cos niemoge sie z wami zgrac - bo albo posta zapozno przeczytam a teraz ten je*any łancuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 wrzuć fotki z kończenia oponki :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Panowie jak bedziecie smigac to uwazajcie od dzis zaczal latac helikopter nad trasa "katowicka" w obydwie strony. zakladam ze tez smiga nad miastemwiec szkiely znow zrobili akcje :icon_exclaim: helikopter lata wypaluje tych co jada za szybko, daje cynka a kilka kilometrow dalej Cie zatrzymuja :biggrin: Edytowane 7 Maja 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 elo chlopoku z torzymia mam nadzieje ze twoj jeden goscinny wystep na naszej wielkopolskiej ziemi to nie koniec. tak a propos to mam fajna dzielke i domek w twoich stronach tj. Dąbrówka Wlkp. kolo Lutola suchego napewno wiesz gdzie mozna cos nad jakims ogniskiem pomyslec my wystawimy delegacje wy tez i balet jest pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 No i bylismy, pojedzilismy i palonko do wystrzalu zobaczylismy :cool: Bylo git tylko porazka z ta blacha Marco. Na przyszly raz sciagnij ja zawczasu :biggrin: bo jak jeszcze pare razy tak sie pognie to nic z niej nie zostanie :icon_exclaim: A tak wogole to frekfebcja dzis byla cieniutka. Co sie z wami dzieje?????? Mam nadzieje ze na przyszly raz bedzie lepiej. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 radek320 pewnie że to nie koniec :icon_exclaim: pojawię się tam pewnie nie raz :cool: wtedy obgadamy co z ogniskiem i innymi przyjemnościami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi