kris02 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja będę musiał się któregoś dnia pokazać bo mam coś w zanadżu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 teraz ma być niby nieciekawa pogoda do końca tygodnia :wink: Patrzyłem na pogode dłuższoterminową i proponował bym w czwartek katowanie sprzęta... - tak od 16-17... kto się pisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 potrzebuje helpa!!!! jak oddlawic kawe er5 :wink: :bigrazz: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 potrzebuje helpa!!!! jak oddlawic kawe er5 :wink: :bigrazz: :clap: a jestes pewien ze jest zdlawiona? wejdz na forum na www.stuntpoland.com - jest tam kolo co przygotowal er5 do trikow wiec moze zna temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 teraz ma być niby nieciekawa pogoda do końca tygodnia :bigrazz: Patrzyłem na pogode dłuższoterminową i proponował bym w czwartek katowanie sprzęta... - tak od 16-17... kto się pisze ? w czwartek moze ja sie pojawie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ja sie nie pojawie bo rozjebalem dzis sprzeta na torze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 no nie pier*ol !!! co wykąbinowałeś ? szlif ? opowiadaj co, jak, na którym winklu ! mocno ? Tobie cosik się stało ? gixera tak ? zawsze fazer pozostaje ! przełóż blache dowal lampe od streeta i heja :wink: no rozpisz się kolego ! foty na maila wrzóć (bo wiadomo jak to jest !) będziesz się starał o AC, czy nie masz ? dodano 22:00 no cosik już wiem http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=45863&st=280ale i tak możesz dopisać kilka rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 korwa a to pech Ziut - a ja sie dzisiaj zastnawialem czy jechac na tor ale zrezygnowalem bo cos miale zle przeczucia za pare dni wylatuje na urlop i balem sie ze przez jakiegos glupiego szlifa gowno z urlopu wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jestem chętny na piątek, bo Tomaj też będzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 a nie w czwartek ? od piątku ma zacząć padać ! a w czwartek ma być niby sympatycznie - bez deszczu - 22 stopnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 oj ziut dolinka :wink: cholerne zycie :bigrazz: To nie wiem czwartek czy piątek ale ja sie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 piąteczek mi nie pasiale za to czwartek 18 jak najbardziej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 no to ja załatwiam pogode ! a wy załatwiajcie czas ! Radek, Ibiza, Ziut, Pablo, itd - nawet na 4 kołach ale wpadnijcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ziut dobrze ze ci sie nic nie stalo poboli troszke i przejdzie a sprzeta sie naprawi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ja chyba tez sie nie pojawie bo dzis wysaidl mi znow motocykl :/ jutro bede nad nim pracowal i moze jakos uda mi sie go uruchomic :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi