finko Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Super pomysł, bo do Biedruska fajna trasa. Jesli chodzi o mnie to wolalbym przedpołudniem, albo w południe, bo moge tylko do ok 15.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 ja jestem umówiony na jutro na 17wyjazd od Radka z pod chatyrobimy małą rundkę po okolicy a potem kręcimy materiał do naszego video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Wiatm. Jutro wybieram sie z paroma kumplami do Wągrowca. Wyjazd o 12 (fajna trasa biedrusko-Murowana itp) Fajny przelot. Ktos chetny????????? powrot kolo 15 trasa lacznie kolo 130km w obie strony.Pozdrawiam. Szkoda Marco ze tak wyszlo. Jakby co wyjazd z Ul. Strzeszynskiej nr 254 czy jakos tak. Przed brama domu beda juz staly moto. Albo na BP na rondzie Obornickim ale wtedy musicie mi dac znac do 11 na forum. Edytowane 2 Maja 2006 przez IBIZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Postaram sie byc jak zbiore ekipe. Bedziemy czekac na esso Lechicka a Naramowicka o 12.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 No to do 12:00. :crossy: POGODA JEST SUPERANCKA ;) Popołudniu skoczył bym na bułgarską jeszcze ale niestety sie nie wyrobie:( ALE WEKEND JEST NASZ!!!!!!!!!! chyba że będzie padać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Siema! Mam pytanko, bedziecie gdzies smigac jutro po poznaniu? Gdzie was mozna spotkac? moze na malcie? I na jakich motocyklach jezdzicie? Bo ja jutro z rana jade do poznania i mam zamiar pojezdzci po poznaniu troszke:D Wiec moze byym z wami polatal trpche:D Pozdro - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Szkoda ze tak poźno przeczytałem posta o wągrowcu bo teren jest mi doskonale znany - mam tam nawet domek nad jeziorem - Ja podskoczyłem zobaczyc dziisaj co sie dzieje na torze potem na bługarska ale poza kilkima skutrekami nikogo nie było - jezeli jutro pogoda dopisze to okolo 17 znowu podjade z kumplami na bługarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 No to chyba byliśmy nad tym jeziorkiem , dużo ludzi na deskach pływało, jeziorko super.Ogólnie przyjemna okolica ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 szkoda ze wczesniej posta nie przeczytałem bo by mozna postój u mnie w domku zorganizowac + jakiegos grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) kurna nie ma co rozpamiętywać tylko trzeba się konkretnie zmówic i tylemy się z Pablem ostatnio rozmijamy umówimy się konkret i będzie OKImoże wstępnie w niedziele?? spotkamy się na bułgarskiej i zrobimy trasę do ciebie na grillaz tym że napewno pora popołudniowa 15 najwcześniej żeby wszyscy mogli dojść do siebie po sobocie ;) Edytowane 3 Maja 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Witam. Wyjazd byl udany kto nie byl ma pecha :flesje: Spoko nie ma sie co przejmowac. Nie raz tam jeszcze pojedziemy bo moi rodzice tam maja domek i musze ich czesciej odwiedzac. Chetni zawsze moga sobie pojezdzic konno. Dzis jednak nikt sie na to nie zdecydowal - cykory ;) Teraz pewnie dopiero bede latal w sobote i niedziele. Ale to sie jescze ustali. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 przy nastepnej okazji wsiadam no konia i jak zrobie stopala to wam oczy zbieleją ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 DLACZEGO NIKT MI NIE POWIEDZIAL ZE W WAGROWCU IBIZA MA KOBYŁY? NASTEPNYM RAZEM LECE Z WAMI TO WAM POKAZE JAK SIE LATA NA KLACZY A WIKSA JEST DOBRA HI HI. ZIUT MOZESZ NIE DAC RADY NIE MA TAKICH KROTKICH STRZEMION Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 ziuT spoko kupimy troche wiecej sznurka i będzie co do trzymania-pojeździmy konno nastepnym razem bo tera to juz sie moge połamać-zdjęcia zrobione :flesje: .A co do niedzili to rzeczywiście 15 najwcześniej bo co niektorzy chcą dać czadu w sobote ....nie MARCO? ;) ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 MOZESZ NIE DAC RADY NIE MA TAKICH KROTKICH STRZEMION :icon_mrgreen: a ty geju to bedziesz rył obcasami glebe wiec jesli chcesz pojezdzic konno to se najpierw skróc nogi :buttrock: :banghead: :biggrin: :crossy: :wink: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi