Laska Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 no to że we wtorek lotnisko kąkolewo to wszyscy juz wiemy ale o której i gdzie sie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 HelloByło odjazdowo.... szczegolnie jak próbowałem na gumę pójść RR Błażeja:) cos tam szło ;) ale raczki do wieczora mi sie trzesły :) pozniej malta, obornicka:) gdzie dolaczyła do nas Pani która razem z Radio ESka obejmie patronat nad NIEZNISZCZALNYMI:) Pamiatkowo....parada po miescie, slynne strzelajace tłumiki hahaha:), Pan Ziut i Pani Ziutowa smiało na kole latali... a wszystko zakonczone pod kolokwium.... P.S. mati i killer rzeczywiscie kilka razy sie pogubili ale robili to chyba specjalnie bo gdy juz wrocili wszyscy witali ich oklaskami:))))) ;) ;) wlasnie o ktorej kakolewo?? jestem ZA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja również jestem jak najbardziej za wyjazdem we wtorek!! Tylko piszcie co i jak!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) moja relacja:STOPAL mattiego tym razem wyszedł juz bez przygódelegancko też ZIUTY się pokazali mimo kontuzji ;) a i dla Laski na nowego AVARTA coś się znajdzieno i BALETU Norbiego tez troszkę jest :) potem próbował cos na CBR ale chyba zjadły go nerwy ale widać że chłopak ma POTENCJAŁza to dymek pokazał norbiemu że fajer POTRAFIzdecydowanie widać postępy u Pabla WIDAĆ treningi z RSRLisek tez ostro TRENOWAŁ ciekawe jak długo GPZ to wytrzymaIbiza jak zwykle coś KOMBINOWAŁ ;) potem TESTOWAŁ CBR Luziego LUZI robi POSTĘPY ale i tak PALENIE LAKA póki co idzie mu najlepiejziut zaprezentował swoją nową TAJNĄ BROŃ ale niestety za długo to ona nie wytrzymała i musiałe do akcji wkroczyć SERWIS ;) pojawił się też BOSS team'u ziutów :PTomaj po przygodach wyrażnie się USPOKOJIŁpojawiło się kilka nowych osób których nie znam GOŚĆ1 GOŚĆ2 GOŚĆ3 GOŚĆ4zerbało się nawet troszkę fajnej PUBLICZNOŚCIogólnie było super oby tak dalejreszta fotek: www.marco.website.pltyle co miałem do powiedzieniapozdrodo zobaczyska Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 kurka szkoda ze dzis od rana siąpi ;) czekam na info kiedy kolejne latanie ;) wczoraj bylo pysznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Hey. Marco super sposób prezentacji. Zdjęcia super. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 pojawiło się kilka nowych osób których nie znam GOŚĆ1 GOŚĆ2 GOŚĆ3 GOŚĆ4 Gość 3 nie jest przypadkiem ze Środy?? A czwartej osoby powiem wam szczerze ze nie znam ;) Fajnie opowiedziana relacja, super sie czyta, Marco :) Już nie długo przybywam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 na bank nie jest ! a z kąd znasz kolesia ze środy na ZX9R BLUE ?? Dzięki Marco za relacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a z kąd znasz kolesia ze środy na ZX9R BLUE ?? Aaa znam ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a co ty taki tajemniczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 widze ze sie przejasnia. Moze jak pogoda sie utyrzyma to spotkamy sie dzis na bulgarskiej ???????????? Co wy na to????????? sa chetni????????????? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ale ładnie dajecie czadu az sie serce kroi -- kur.... cos mi sie wydaje ze jak wroce to sie okaze ze wcale nie umiem smigac heheheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 jesli bedzie spotkanie na bulgarskiej prosze o smska...gdyz juz na necie nie bede....pozdrawim Marco to nie balet tylko juz prawie stunt :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 no to zesmy troche polatali ;) niestety dzis nie da sie tego powtorzyc :/dobre foty Marco :) pozdro i dozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 jesli bedzie spotkanie na bulgarskiej prosze o smska...gdyz juz na necie nie bede....pozdrawim Marco to nie balet tylko juz prawie stunt ;) :P :) typowe Flamingo :) ;) ;) Cos pada wiec mysle ze nici z bułgarskiej Marco dzieki za foty sa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi