TOMAJ Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 faktycznie pablo od bednar cie nie widzielismy jeszcze raz dzieki za wspaniala impre czekamy na ciebie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoinka Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam wszystkich, nowy na forum, Maciej z Poznania, obecnie mieszkam w Irlandii. Ladnie wywijacie na Bulgarskiej. Pelen respekt i podziw bo pamietam jeszcze 3 lata temu z Radziem i Malym cos na parkingu probowalismy a teraz tworzycie duza ekipa z umiejetnosciami godnymi pozazdroszczenia. Gratuluje i zycze dalszych sukcesow a co niektorym szybkiego zagojenia ran :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 NO NO PROSZE WIESC O WYCZYNACH NIEZNISZCZALNYCH DOTARLA AZ DO ODLEGLEJ IRLANDII :flesje: WITAM ROGAŚ TARAZ BEDZIESZ NA BIERZACO CO U NAS SIE DZIEJE ;) JA OSOBISCIE LICZE NA TO ZE DOLACZYSZ DO EKIPY KIEDYS MOZE NIEDLUGO BO WKONCU RAZEM TO ZACZYNALISMY PARE ŁADNYCH LAT TEMU CO? ;) :icon_razz: POZDRO Z POZNANIA PS. DO POLAMANCOW Z EKIPY WRACAJCIE DO ZDROWIAJA JUZ KNUJE JAT TU LATAC Z GIPSEM I COS WYKNUJE POZDRO TRENUJCIE DUZO JA WROCE :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Pozdro dla wszystkich "niepelnosprawnych" :icon_rolleyes: . Witam nowego kolege na forum. Szkoda ze nie jestes tu na miejscu bo ekipa by nam sie powiekszyla. Pablo co sie stalo z moto??????? ze musiales z nim wraca na przyczepie??? Radek ty to masz ciekawy pomysl by z gipsem latac :icon_mrgreen: ja kiedys tez jezdzilem na moto z gipsem ale mialem nieco mniejszy. Kiedy wreszcie znow polatamy na Bulgarskiej??????? Jakos nie widze chetnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) ibiza jak to nie ma chetnych ja jestem zawsze chetny nie wiesz ze w tym kraju tak juz jest ze ci co moga to im sie nie chce. HOINKA Ibiza ma racje szkoda ze ciebie tu nie ma bo jak bys byl bylo by napewno ciekawiej czesciej bysmy SPAWALI, KLEILI I WIERCILI jakies moto pozdrops. TOMAJ jak juz latasz to chociaz kutre wrzuc na sebie albo co wiem ze goraco ale wyprzedzanie na srodku skrzyzowania w gaciach to ryzyko POZDRO ... Edytowane 25 Lipca 2006 przez radek320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Kiedy wreszcie znow polatamy na Bulgarskiej??????? Jakos nie widze chetnych.jutro tj środa wieczorem ??ktoś chętny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 jutro tj środa wieczorem ??ktoś chętny ?? no ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) PS. DO POLAMANCOW Z EKIPY WRACAJCIE DO ZDROWIAJA JUZ KNUJE JAT TU LATAC Z GIPSEM I COS WYKNUJE ;) Ty Radek już knujesz a ja wczoraj po 32 dniach zrobiłem to........ :) Jeździłem na GPZ'e i to z gipsem. :D Nie żałuje bo tego mi trzeba było. Ale do konkretnej jazdy trzeba go ściągnąć :) Pozdro :wink: Edytowane 26 Lipca 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Radek bedzie mial okazje by potrenowac wszystkie swoje triki w wersji "one hand" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 to o której dzisiaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 ja jestem za!!!!!!!!!!!! moze na 18??????????? bedzie troche mniej sloneczka :)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 kurde chciałbym przyjechać ostatnia jazda przed urlopem ale nie wiem jak się wyrobię z czasem ustalcie godzinę to postaram się dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Witam wszystkich :) chetnie polatam ale okolo 18.30...nawet nowego zawodnika przyprowadze.... ;) wczesniej raczej nie dam rady chocbym :wink: :) ROBOTA!!! Pzdr jutro tj środa wieczorem ??ktoś chętny ?? Twoja była propozycja wiec niewidze opcji abys nie dojechał:D)) :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 no to ja się postaram najwyżej się zwyczajowo :) spóźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) No, to moze o 20.00 wszyscy dojadą i sloneczko juz tak nie grzeje . Edytowane 26 Lipca 2006 przez finko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi