TOMAJ Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 no calkiem niezle wczoraj bylo szczegulnie jak norberto trenowal nowe triki :icon_razz: wielkie brawa dla niego :icon_razz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 m isie wydaje ze jak zamkna to tylk oczasowo na te mistrzostwa - ja juz sie otrzasnąłem po imprezie i niedługo dołacze na bługarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 DZIŚ 19.00 KOLEJNE POPISY NA TURYSTYCZNYM SPRZECIE:)) KILKA OSÓB ZAPOWIEDZIALO ODWIEDZIĆ STADION:))) BEDZIEMY SPRZĄTAĆ:banghead:)) ZAPRASZAMY!!! :icon_razz: :icon_razz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Akurat o 19 odbieram sprzet z HRG wiec moze wpadne :icon_razz: pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Po dłuzszej przerwie na forum z niewiadomych powodów witam wszystkich :biggrin: ja dziś o 19 na bułgarskiej bede na 100% prawdopodobnie z kobietą Norberto jak tam noga? Juz lepiej ? Bo z moja jest mała masakra wyglada tak samo jak tydzień temu. :icon_razz: :icon_razz: :) :banghead: :banghead: :P :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Norberto jak tam noga? Juz lepiej ? ZDECYDOWANIE LEPIEJ :icon_razz: :icon_razz: ALE TERAZ MAM ZAKWASY PO TURYSTYCZNEJ JEŹDZIE NA STADIONIE PRZEDWCZORAJ :banghead: :banghead: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) no to i ja się pojawię uwiecznimy troszkę tej turystycznej jazdy :icon_razz: Edytowane 19 Lipca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 ja tam dzis bez warjacji na stadionie tylko rekraacyjno-turystycznie jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 tylko ostroznie panowie! uwazajcie w szczgolnosci na te biale linie bo jak przyjada oficjele z FIFolA to nie beda umieli zaparkowac swoich wypasionych limuzyn :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 No i dupa właśnie dzwonił Eskimos ze sprzęt dopiero na jutro :icon_razz: wiec bawicie sie dzisiaj beze mnie :icon_razz: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Oki ziut my tylko tak jedziemy popatrzec bo odkurzać jeszcze nie umniemy no co najwyrzej to mozemy pozamiatać :icon_razz: :icon_razz: :) :banghead: :banghead: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) WITAM :P JA TERAZ MAM DUZO CZASU NA OBMYSLANIE TEORII I NOWYCH SPOSOBOW ZAMIATANIA I ODKURZANIA ZE JAK WROCE TO CALY PARKING NA CZARNO POMALUJE. :D UWAZAJCIE TAM NA SIEBIE BO KOSCI SA KRUCHE JAK NIE WIEM :banghead: A FIFOLE I UEFOLE NIECH JADA GDZIE INDZIEJ BO W TYM KRAJU NIE PLANUJE SIE NIC NA JUTRO A CO DOPIERO NA 2012............ JESZCZE GIRTYCH WYMYSLI ZE TERA SPORT NARODOWY TO PLYWANIE SYNCHRONICZNE I CO??????? :D I PO MŚ :wink: POZDRO DLA WSZYSTKICH ZAMAITACZY JA TAM WROCE ZE ZDWOJONA SILA I STUNT PRAWDZIWYM SPRZETEM :icon_exclaim: :flesje: Edytowane 19 Lipca 2006 przez radek320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Mysle Radek ze jak znów pójdziesz do kontroli do lekarza i znów ci powie ze o 2 tyg. masz mieś dłuzej gips na ręce to w tym sezonie to juz chyba nie poodkuzasz Bulgarskiej ty sie lepiej postaraj zebyś na zakończenie sezony był cały i zdrów :banghead: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 LASKA nie badz taki do przodu...moja reka wyglada napewno lepiej niz twoja noga-- przynajmniej mi nie odpada :P :banghead: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 A MOJA JUZ SIE PRAWIE ZAGOIŁA... :banghead: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi