TOMAJ Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 SIEMKA!!czy ktos ma ochote posmigac w ten wikend :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Tomaj, chyba widziałem Cię w Skorzęcinie w zeszłym tygodniu, inna wiara tez była z 4um bo tam było więcej moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 micza125 tak bylem w skorzecinie bylo super cieplo moze jutro ktos sie gdzies wybiera dalej na przejazdzke :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ktos wybiera sie dzis na bulgarska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Ziut o ktorej na bulgarskiej ?? jestem za :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 JEDZIE KTOŚ NA BUŁGARSKĄ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 bylem dzis wieczorem i troche polatalem.jakos chu*owo bialo sie zrobilo na asfalcie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 i nie dalem rady w ten weekend. Cos sie dzialo? Ziut o co biega z tym bialym na parkingu???? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Na terenie całego parkingu pomalowano śnieżno biała farbą miejsca parkingowe dla puszek !!!! Wygląda to fatalnie, przeszkadza to nawet przy prędkościach rzędu 70-80km/h !!!!Nie wyobrażam sobie, więc co to będzie dla Was przy wyższych prędkościach nie mówiąc już o lataniu na kole :icon_biggrin: Jak nie mieli co robić z farbą to mogli jeszcze raz pomalować jupitery, a nie malować parking, bo i tak nikt nie będzie przecież przestrzegał tych miejsc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 no i kurna wiedziałem że będą torobić ale nie liczyłem że cały zapaprająno nic trzba będzie zrobić tam porządki i poodkurzać troszkęna czwaretk parking musi być na cacy przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 mozna tez troche przefarbowac te biale paseczki na czarne koleczka :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: chyba zczely sie wakacje bo sa tu straszne pustki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 chyba zczely sie wakacje bo sa tu straszne pustki mi sie wydaje że wszyscy szykują sprzęty na motoextremenapewno na czwartek gdy pojawi się RSR na bułgarskiej wszyscy będą już gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 OJ TO BEDZIE SIE DZIALO :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 napewno na czwartek gdy pojawi się RSR na bułgarskiej wszyscy będą już gotowiMarco - daj koniecznie znać dokładnie kiedy i o której godzinie. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Byłem widzialem sprawdzilem i te biale ściechy na lechu w niczym nie przeszkadzaja :icon_mrgreen: ciekawe tylko kiedy jakis ćpun postanowi je wciagnac nosem :icon_mrgreen: jak widze to umawianie sie NIEZNISZCZALNYCH i te narady i efekty tych obrad to mi sie nasuwa nowa nazwa :icon_mrgreen: NIEPEŁNO SPRYTNI :icon_mrgreen: pozdro dla wszystkich TOMAJ wielkie dzieki za stelaz i ślizgi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi