Browar Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Witam!! Mam ogromną prośbę! Czy ktoś z was lub z waszych znajomych mieszka niedaleko miejscowości Złotów ?? Kumpel chce kupić motocykl, i znalazł coś takiego CB 500 ... okazja jest dobra, tylko jeden problem, .. my jesteśmy ze Śląska więc mamy ponad pół Polski do przejechania żeby zobaczyć jak to chodzi itd. Proszę o pomoc ! Poszukuję kogoś z tamtych okolic żeby mógł obejrzeć ten motocykl w jakim jest stanie technicznym itd. (fachowa ocena) Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Siema BROWAR ja niestety nie znam nikogo z tamtych rejonów wiec cie nie pomoge :crossy: Dzis znów sobie polatalismy troszke było sympatycznie mały terror miasta znow z Norbim zrobilismy :biggrin: :D :biggrin: :flesje: :) Na sobote zarezerwowalismy juz Loże wiec kto chetny zapraszamy na popijawkę moze bedzie co opijac ale to wam napisze w sobote ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 norbi kurde co ja widze nowy sprzet w gazetach o tobie pisza tylko zeby ta slawa ci nie odbila hehehehehehe :biggrin: ja niestety juz sprzedalem sprzeta dlatego ostatnio sie niepokazywalem ale cbr zostala w rodzinie bo ja zizi kupil a ja zbieram kaske na nowy POZDRO DLA WSZYSTKICH :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 to widze ze sobota sie zapowiada niezle, mowicie polataliscie juz zazdroszcze wam, kurde ja dzisiaj w robocie smierdzialem do 21 jutro tak samo :biggrin: ale sobie w sobote odbije w longu mam nadzieje, a jakies latanko na sobote planowane ???? ja sie odrazu pisze od 15 Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Na sobote zarezerwowalismy juz Loże wiec kto chetny zapraszamy na popijawkę moze bedzie co opijac ale to wam napisze w sobote ;d O ktorej zaczynacie w sobote- ja przujade okolo 22 z 2-3 kumplami wiec wezcie mnie pod uwage przy rezerwacji miejsca ps. odrazu przyniose z 0,5 l zeby nie trzeba bylo tam kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A ja dzisiaj od 17 gdzies chciałbym polatac ...piekna pogoda trzeba to wykorzystac :biggrin: a jesli chodzi o te fotki w gazecie to tak jak wspomniałem to ze ludzie na ulicy ogladaja sie i krzycza : "to ten , to ten z gazety !!!" nic nie zmienia wciaz jestem NIEZNISZCZALNY i bede promował i reklamował nasza ekipe gdzie sie da!!!! :D :biggrin: :flesje: :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Pablo my zawsze pamietamy o Tobie jestes mile widzianym gościem, i miejsca sie napewno znajda :biggrin: A co do latania dzisiaj ja bede latał tylko pewnie wy juz nie bedziecie, ale cóż takie życie, Morbi mamy nadzieje że będziesz nam robil dobra reklamę, mówisz ze jesteś juz tak sławny że Cie na ulicy palcami wytykają :flesje: :D ps. ja też jakaś flaszeczkę wezmę ale wiecie i tak jedna bedzie trza kupić dla ściemy, no i piersiowke sobie wezme na wszelki wypadek, oj będzie BAL .... :biggrin: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A to w sobote mają być te "FORUMOWICZKI" ? :) :crossy: To może niech się wpisują ludzie kto przyjdzie żeby nie byo tak jak ostatnio :biggrin: :D ps . Czy informacja o niedzielnych opadach śniegu z deszczem (norbi ) są potwierdzone ? :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Kiler ja jestem na 1000% , wiec wiesz będzie dobrze teraz. ja tez cos slyszalem o tych opadach,ale wiesz to jeszcze nei snieg tylko deszcz ze sniegiem wiec bedzie luzik :D latac bedzie mozna :biggrin: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 ps. ja też jakaś flaszeczkę wezmę ale wiecie i tak jedna bedzie trza kupić dla ściemy, no i piersiowke sobie wezme na wszelki wypadek, oj będzie BAL .... :biggrin: ... no tak... ten tekst to ja chyba drukne i zabiore do Waldasa... :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 oczywiscie tez sie pojawie w longu na 100% oj znowu damy porzadnie w szyje :biggrin: :D niech waldas przyszykuje sobie juz za wczasu czesci zamienne do loż bo napewno sie przydadza hihi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Oj Monia Monia zebyś nie podpadła :D no wiesz zawsze trzeba się jakos zabezpiecyć na wszelki wypadek no nie ?? Dokładnie tak jak Tomaj Mówi trzeba uprzedzić waldiego żeby miał warsztat pod ręką bo szykuję się poprawka z rozrywki, ( z imprezki co była 3 tygodnie temu ), aż strach się bać, i zarazem nie mogę się doczekać jutra, a niedziela będzie dla nas :biggrin: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Dzisiaj ktos polata?O ktorej komu pasuje, ja praktycznie juz jestem wolny...Ja zaraz wyjezdzam, bede latac samemu, jakbyscie sie zdecydowali na jazde to dajcie eske o ktorej na parkingu.513 648 277 Co do soboty to tez sie piszePS. przyjdzie ktoś ze swoja kobietą? Edytowane 27 Października 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Ja jestem włanie w pracy i kończe o 22 wiec dzis nie poatam ale jutro ak bedzie ładnie to kto sie pisze na jakas dłuzszą trase ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Nie wiadomo Neh czy ktos przyjdzie z ... , a co do latania to ja dzisiaj po 21 bede latal, a jutro tez wiadomka ze sie pisze ale po 15, wiec wiecie, najwzyej do was dolacze gdzies, pozdro dla wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi