Norberto Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 oj tak wyjazd sie udał ... laczki przypalone... a moja kochana NTVka idzie jutro do nowego domku... :biggrin: :notworthy: mała dolinka....:notworthy: :buttrock: :bigrazz: ale bedzie nowy na otwarcie sezonu... spoko loko luz i spontan :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 A moze dzisiaj jakies latanko?Pisac kto chetny i o ktorej. ps. kiler ty nie musisz pisac...:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 A moze dzisiaj jakies latanko?Pisac kto chetny i o ktorej. ps. kiler ty nie musisz pisac...:buttrock:hmmm, dzisiaj to ja sie tez pisze :bigrazz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 poprostu zjada ich zazdrośc i tyleJasne zazdroszcze gixera :notworthy: :notworthy: a raczej podoba mi się jego torba na bak i dlatego dzisiaj zamówiłem dla siebie też taką :biggrin: :notworthy: ps. kiler ty nie musisz pisac...:notworthy: napisze sobie a co mi tam :bigrazz: :notworthy: :biggrin: to co gdzie i o której :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 moze 18,15 na naszym placu zabaw?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Właśnie zainstalowałem gg mój numer i dostępność pojawia się w moim profilu :biggrin: :biggrin: Teraz jeszcze muszę "nauczyć się obsługi tego BARDZO SKOMPLIKOWANEGO :buttrock: :bigrazz: " programu Nie ma sprawy będe Edytowane 12 Października 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Właśnie zainstalowałem gg mój numer i dostępność pojawia się w moim profilu :biggrin: :biggrin: Teraz jeszcze muszę "nauczyć się obsługi tego BARDZO SKOMPLIKOWANEGO :buttrock: :bigrazz: " programu Nie ma sprawy będejade też, jak co to czekajta :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 to Kiler podaj swoj nr gg, poprostu, a nauczysz sie z czasem obslugi. w ogóle panowie w sobote imprezka tak jak zawsze zaczynamy w longu o 20 z kultura na godzinke a potem idziemy podylac do muczos, prosze o info kto idzie :flesje: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Właśnie zainstalowałem gg mój numer i dostępność pojawia się w moim profilu :) :clap: Teraz jeszcze muszę "nauczyć się obsługi tego BARDZO SKOMPLIKOWANEGO :flesje: :D " programu Nie ma sprawy będe wiem ze to była aluzja do mnie, wiem to skubance jedne, ale zobaczycie naucze sie tych waszych komputerowych sztuczek :flesje: w sobote damy rade zapraszamy wszystkich niezniszczalnych, oczywiscie z osobami towarzyszacymi jak kto moze :P :P :flesje: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 to Kiler podaj swoj nr gg, poprostu, a nauczysz sie z czasem obslugi. w ogóle panowie w sobote imprezka tak jak zawsze zaczynamy w longu o 20 z kultura na godzinke a potem idziemy podylac do muczos, prosze o info kto idzie :flesje: J abym sie dzisiaj tez pisal na Bługarska - tylko pisac kto bedzie - bo nie chce mi sie jechac 100 km zeby przekonac sie ze prawi enikogo nie ma :flesje: a co do imprezki to moze tez sie pojawie z moimi kumplami - tylko musze załatwic kierowce ktory odwiezie mnie do dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 J abym sie dzisiaj tez pisal na Bługarskadziś o 20 jest mecz więc parking zajęty :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 no to sprawa wyjasniona - moze w niedziele lub sobote ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 W NIEDZIELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 W NIEDZIELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :flesje: :flesje: ja tez jestem za moze koło 12-13 kto sie pisze :P w sobote znów dajemy w palnik oj bedzie sie działo :flesje: :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Też byłbym chętny na niedziele :flesje: moze być godzina Laska :D a potem do ROTI :P Co wy na to :flesje: Edytowane 13 Października 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi