LUZIPOWER Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja będę w poznaniu od 11 do wieczorka ! więc na bank latamy ! mam zamiar wpaść na tą nową miejscówkę na starołęce... marco - na bank coś wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 jak to do wieczorka a na nocna dzampe nie zostajesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 marco - na bank coś wyszło...naprawde kich a ja kichy nie wstawiamw sobote zrobimy nowego avarta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 naprawde kich a ja kichy nie wstawiam to ja specjalnie popsulem opone za 800zl a ty mi teraz powiesz ze nie ma fotek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) jak to do wieczorka a na nocna dzampe nie zostajesz ??troche źle się określiłem - do wieczorka latam :-P póżniej odstawiam sprzęta do Tomaja (jak chcesz to dla ciebie też miejsce się znajdzie !) i nocka też u niego więc chcąc nie chcąc mamy trójkącik :cool: !!! ziut - 800 :biggrin: - minus jedno zero :icon_mrgreen: :wink: ale drift dobry - nie ma co :eek: Edytowane 28 Września 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) to ja specjalnie popsulem opone za 800zl a ty mi teraz powiesz ze nie ma fotek :eek: Ziut jak mogłeś zepsuć taką dobrą opone :biggrin: :crossy: lepiej było dać 800 zł biednym (np mi :crossy: )ja mam troche zdjęć ( i jeszcze ok 50 z szamotuł ) ale za h... nie wiem jak je wsadzić do netu jak mnie ktoś oświeci jak (a jeszcze lepiej jak bym to komuś wysłał a on by to za mnie zrobił :icon_mrgreen: :wink: )to bardzo chętnie je udostępnie "szerszej widowni" :cool: Edytowane 28 Września 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja będę w poznaniu od 11 do wieczorka ! więc na bank latamy ! mam zamiar wpaść na tą nową miejscówkę na starołęce... marco - na bank coś wyszło...A jaka jest miejscówka na Starołęce bo to moje okolice :PP Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 yo zamiatacze! dajcie namiar na kogos kto podejmie sie w ekspresowym tempie reanimacji maszyny chyba ze macie koncepcje co tyrzeba sprawdzic w niej - generalnie chodzi na 1 garnek (z 2 ktore ma) i puszcza czarne baki :icon_twisted: :icon_exclaim: :icon_exclaim: a kur** jutro zakonczenie :icon_mrgreen: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 zobacz jak wygladaja swiece. u mnie w cb500 sie zalewaly i trzeba bylo je kilka razy wykrecac i za ktoryms razem zagadal na oba gary i juz mu tak zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 A jaka jest miejscówka na Starołęce bo to moje okolice :PP A nie ważne :icon_twisted: bo to informacja tylko dla wybranych :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Ziut jak mogłeś zepsuć taką dobrą opone :smile: :icon_mrgreen: lepiej było dać 800 zł biednym (np mi :D )ja mam troche zdjęć ( i jeszcze ok 50 z szamotuł ) ale za h... nie wiem jak je wsadzić do netu jak mnie ktoś oświeci jak (a jeszcze lepiej jak bym to komuś wysłał a on by to za mnie zrobił :icon_twisted: :icon_exclaim: )to bardzo chętnie je udostępnie "szerszej widowni" :icon_mrgreen: Możesz mi podesłać, odezwij się na gg czy jakoś... Albo Ci wytłumaczę jak wrzucić. Chętnie zobaczę ten wywiad z fanem motocykli który przeprowadziliśmy :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 zobacz jak wygladaja swiece. u mnie w cb500 sie zalewaly i trzeba bylo je kilka razy wykrecac i za ktoryms razem zagadal na oba gary i juz mu tak zostaloLol... Nie to nie prosić sie niebęde ;/ Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 PROPONUJE jutro spotkanie na bulgarskiej kolo 17tej i wszyscy co sie pojawia to razem pojedziemy na msze :biggrin: co wy na to :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 informacja dotycząca mszy za zdrowie Łukaszajutro o godzinie 18 w kościele na Smochowicach (pierwszy zjazd z A2 i w prawo i odrazu widać kościół)proponuje spotkanie na bułgarskiej koło 17 -17.30 i wspólny przejazd do kościołachyba nie muszę mówić że pod kościołem oboziązuje pełna powagażadnych gum, palenia czy strzelania z tłumików itppoprostu pełna kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 :biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...B3garska&st=160 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi