LUZIPOWER Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Troche dzisiaj sie podszkoliłem... ah gdyby nie mieszkańcy pobliskich domów... chyba nebawem czeka nas zmiana miejscówki ;( w razie kompletnej klapy myślałem nawet nad parkingiem jakiegoś marketu, ale pytanie, czy by nas z tamtąd nie chcieli przegonić (niby ekipa z lawless jeździ na auchanie czy gdzieś tam u nich ...) Radas kumam o co ci chodziło - zawsze nie możesz za nas gałami świecić - wiadoma sprawa ! a może by tak petycje do odpowiednich osób o postawienie bariery dźwiękochłonnej ? :P kurde niby z jednej strony rozumiem tych ludzi, (sama yoshirura robi wystardczająco chałasu + kilka innych sprzętów !) ale z drugiej strony jak jest mecz to co chałasu nie ma ? zapewne to drugie tolerują przymusowo, bo nic nie zdziałają - w końcu nie małe sianko wtedy idzie... kurcze szkoda ! jak ktosik ma jakieś foty z bułgarskiej dzisiaj to dawać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 sama yoshirura robi wystardczająco chałasu + kilka innych sprzętów musisz troche wytlumic puszke bo inaczej bedzie lipa. ja latalem fazerkiem do 18 i niebiescy sie nie pojawili chociaz przejezdzali obok parkingu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 moze dzisiaj jakies male latanko pogoda sprzyja i szkda kisic sie w domu, czekam na chetnych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 moze dzisiaj jakies male latanko pogoda sprzyja i szkda kisic sie w domu, czekam na chetnych :DJak zwykle ja się pisze :crossy: :crossy: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 w srode na stadionie 18.00 :icon_mrgreen: kto chetny....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Czekałem na taka informacje :icon_mrgreen: Obecnośc obowiazkowa :buttrock: (pablo jak bedziesz to weż ten filmik co masz wziąć!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 A CZEMU TAK PÓŹNO ? nie można wcześniej ? moge wpaść z yoshirurą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 jutro jak mi sie dobrze zdaje to jest ostatni raz jak wpuszczaja na tor w tym sezonie ktos sie wybiera jutro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) w srode na stadionie 18.00 :icon_mrgreen: kto chetny....?Na 99% jestem :buttrock: powróciłem nach Poznań :buttrock: jutro jak mi sie dobrze zdaje to jest ostatni raz jak wpuszczaja na tor w tym sezonie ktos sie wybiera jutro :buttrock:Ja niestety odpadam... Opona się skończyła :D Chyba że jakieś fotki porobić wlecę :lalag: Ktoś chce? Edytowane 25 Września 2006 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 A CZEMU TAK PÓŹNO ? nie można wcześniej ? moge wpaść z yoshirurą ? Chyba dlatego że jakaś (dosyć duża) częśc forumowiczów pracuje i wcześniej nie dadzą radyjutro jak mi sie dobrze zdaje to jest ostatni raz jak wpuszczaja na tor w tym sezonie ktos sie wybiera jutro :icon_mrgreen: Ja jade jeśli tylko nie będzie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 kto chetny jutro na tor to juz jest ostatni tor wiec trzeba se polatać ile sie da :lalag: :buttrock: :D wiadomośc z ostatniej chwili miałem iść do pracy w sobote na 18 i miała być lipa z opijania zakończenia sezonu a tu miła niespodzianka w sobote o 18 kończe prace i dajemy w palnik no cóż nie bedzie mnie na paradzie ale to jakos przezyje :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 W srode powinienem sie pojawic no i rzecz jasna na zakonczeniu sezonu na bank jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 proponowany atak na knajpe w sobote to godz 20.00 knajpa RAPPORT na ul Szewskiej zarezerwowaną mamy loze a raczej osobne pomieszczenie gdzie na wyposazeniu jest rzutnik i wiekla sciana i PS2 wiec bedziemy grac w superbike i pic piwo( a rzadko mozna sie poscigac i nachlac ) prosba jest tylko takja jak ktos z was ma gierki moto na PS2 to trzeba zabrac bo moga nie miec wiec do zobaczenia w sobote pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 nie koniecznie same moto ! jakieś fury też weźcie ! w moto nie grałem od 2 lat i za łatwo nie będzie wejść w nią ! oki - wieczor wiadomo, ale nadal nic nie wiem o której te zakończenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ale nadal nic nie wiem o której te zakończenie !!!bo to nie temat o tym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi