TOMAJ Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Kto chetny na tor bedzie kamerka oj bedzie sie dzialao :) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Kur**, spóźniłem się na parking jakieś 5 minut !!! :) Młodzi powiedzieli ze odjechaliście dosłownie po tym jak tam dotarłem. FUCK!A tak bardzo chciałem zeby ktoś mnie nakamerował bo bym se w filmie wystąpił. PS. Tomaj chciałem ci torbę oddać ale sam widzisz… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Norbi za wczesnie umawiasz spocki, beduini do 18,30 pracuja :) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 pogoda ma się utrzymać więc proponuję w środę o 18 małe spotkanko marco zarzuc jakies fotki z wiochy niezniszczalni w Wierzeji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 niezniszczalni w Wierzeji no zesz ku*wa mac! ludzie na wies sie wyprowadzaja by zaznac troche spokoju a tu ci taka banda motorzystów przyjedzie, halasu i smrodu narobi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 dzis 18 bede :biggrin: :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja tez sie pojawie wraz z kamerka :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 W takim razie tez bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Prawdopodobnie pojawie się koło 18:00 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 No ja oczywiście też będę od 18 do 19 :icon_mrgreen: a potem jedziemy obadać nowe tereny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 bede kolo 18.30poczekajcie na mnie,ok?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 *** No to jestem pierwszy w chacie***** - co sie działo później??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Kur*** dlaczego nie daliście mi znać że nie przyjedziecie!! 50 min czekałem na was, a Tomaj powiedział, że na Minikowie jesteście. Nie mogliście cynka? Edytowane 13 Września 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) ludzie sami niewiedzieli co chcą robićdzwoniłem do ciebie ale nie odbierałeś potem juz nie było kiedy się kontaktowac bo ciągle w biegu i szybko szybko oj bardzo bardzo szybko :icon_mrgreen: ;)zrobiliśmy terror autostrady maniek z tomajem nawet raz 2 :notworthy: Edytowane 13 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 dzisiaj bylo calkiem ciekawie ;) ;) kolejne miejsce zostalo opanowane przez niezniszczalnychmaniek pokazal jak sie konkretnie na gumie lata :icon_mrgreen: ;) brawa dla niego :clap: :clap: wszystko jest uwiecznione na kascie :biggrin: :biggrin: wiecej takich wypadow :notworthy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi