kris02 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) popieram ale niech pada bo nie mam moto i przynajmiej nic nie trace. ;) :D ;) A ja nie mam beny i też na jedno wychodzi :icon_mrgreen: :biggrin: Jutro na bazarze będe o 10. Jak byście się zakupili to mati będzie "większym" autem :D Pozdro Edytowane 1 Września 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 To co jakiś "punkt zborny" czy wszyscy wchodzą i szukają się na miejscu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Zaproponuj coś :biggrin: Ale wiesz, nie wszyscy się zbiorą na daną godz. wiesz jak to jest ;) odnajdziemy się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 stykniemy sie w srodku bo cos widze ze kazdy na inna godz idzienie ma sie co umawiac i tak damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 No ja będe na bajzlu koło 10. Musze sobię jakąś oponkę znaleźć, bo mi się przegląd kończy a z tyłu prawie slick ;) Lisek, jak tam wizyta u ginekologa? :biggrin: No FAT to była wizyta profilaktyczna - następcy mojego 'kasku' jeszcze nie ma ;) Jutro na bazarze też bede koło 11 na moto chyba ze bedzie padac to bede kombinował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ja bedę 9-10 ! może po norberta wpadne... spikniemy się ! narson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) właśnie oglądałem pogode i podobno u nas jutro ma być chłodno ale sucho Bardzo dobrze trzeba będzie :biggrin: ;) :D Edytowane 1 Września 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) no zobaczymy na ile jestesmy niezniszczalni hehehhehe Edytowane 1 Września 2006 przez radek320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Łe, to że zimno to pikuś- adrenalina podniesie temperature w drodze na bazar ;) Czyli lecimy na moto!!!!!!!!!!!!! Koło 11 pewnie bedą wszyscy więc to chyba najbardziej odpowiednia godzina :biggrin: Jutro ma by koło 25 st.C Jutro ma by koło 25 st.C Jutro ma by koło 25 st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 jutro bedzie futro - bo moto nie skrecone :-( Chopoki kupiłem owiewe, ale stwierdziłem, że nie chce takiej tylko inną ! ktoś chętny łyknać ? z przesyłką dałem 230 - oddam za 200 zł !!! - dowioze :biggrin: Ziutek - może do fazera ?? Poratujcie mnie ! może jakiś kumpel kumpla albo cosik ! http://img390.imageshack.us/my.php?image=owiewagt7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 tak srednio mi sie widzi ale moze sie skusze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Moze jutro jakies spotkanko, jak bedzie pogoda oczywiscie. Edytowane 2 Września 2006 przez finko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 :cool: :cool: Moze dzis faktycznie jakies spotkanko na bulgarskiej proponuje godz 16.00 :P jak tylko nie rozpada sie powaznie ja sie stawie napewno pozdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Moze dzis faktycznie jakies spotkanko na bulgarskiej proponuje godz 16.00 :biggrin: :cool: :cool: oczywista sprawa że będę Edytowane 3 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Przyjadę, ale chyba autkiem :biggrin: Raczej się trochę spóźnie... :cool: Edytowane 3 Września 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi