Laska Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zdjęcia super mati dobrze spalił gume wczoraj, gdybym wiedział ze dziś załoze nowego laka to bym tez wczoraj spalił, a tak dupa dziś nie spaliłem bo lało :) niech ktos weźmie w poniedziałek na tor aparat i na jakimś łuku zdjecia porobi :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Fotki super!! Ja dzis odebralem sprzecika i nie moglem sie powstrzymac zeby dzis nie posmigac :) TO kiedy znowu odwiedzamy parking???Czekam na propozycje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 niech ktos weźmie w poniedziałek na tor aparat i na jakimś łuku zdjecia porobi :D :biggrin:Chyba z 4 okrazenia za Toba jechalem, pod koniec treningu, wiec sie na dwoch filmikach zalapales :) http://kordusson.net/~pierun/tor/100_2352.MOVhttp://kordusson.net/~pierun/tor/100_2364.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Oj chłopaki zazdroszcze wam tej Bułgarskiej , niestety cały czas chodze na popo do pracy- alleee ostatnio kumpel z roboty przechodził z taką laską jak sobie na Byłgarskiej śmigaliście i był pod wrażeniem (w sumie ona była pod większym)!!! Już nie długo tez zawitam na B- jak dobrze pójdzie i w miare wczesnie byśmy sie umówili to niedziele mam wolną tak do 16 :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mowicie laska na bialej CBerce 600 street - to pewnie Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 w miare wczesnie byśmy sie umówili to niedziele mam wolną tak do 16 niedziela to jedynie od rana o 19 jest mecz i będzie się "dużo wiary" kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) To praktycznie niedziela odpada :D W poniedziałek Tor :) To może we wtorek?? Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Chyba z 4 okrazenia za Toba jechalem, pod koniec treningu, wiec sie na dwoch filmikach zalapales :) no widziałem właśnie ze jechałes puszczałem cie i później wyprzedzałem ale pod koniec nie mogłem ciebie dojśc :biggrin: bedziesz w tym tygodniu na torze ?? :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Kto chętny na tor jutro ?? Oby nie padało :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Chętny jestem zawsze tylko czasami rzeczywistość sprowadza na ziemię. Myślę, że będę. Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 witam wsrod zywych i majacych obie rece hehehe nawet tor zaliczylem tylko z takim bolem nadgarstka nie mozna wiele wymagac od czasow okrazenia kiedy jakies male zamiatanko wiadomego miejsca ??? pogoda nas nie rozpieszcza ale wkoncy podobno jestesmy niezniszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 pogoda nas nie rozpieszcza ale wkoncy podobno jestesmy niezniszczalni niezniszczalni to wiadomo ale czy nierozpuszczalni? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ale czy nierozpuszczalni? no z cukru to chyba niepozatym ja jeszcze sprzętu po Kąkolewie nie umyłem :biggrin:ale za to mam w garażu coś innego do świrowania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) widze, że teraz modne sa "tajne bronie" :biggrin: pochwal się co to jest ? wsk ? p.s. - lubisz damskie ciuszki ? czy po kobicie ci zostały te spodenki ? :biggrin: Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ale za to mam w garażu coś innego do świrowania chyba nie masz na mysi tej wsk co ja juz kilka lat do stntu szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi