LUZIPOWER Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) wazne zeby dobrze i bezpiecznie sie bawic :biggrin: nie bo wy*ebie kaskaderska jazda na moto bezpieczna :) nawet w gumie nie są dobre i bezpieczne zabawy ;) nie, no przecież kumam o co ci chodzi ! nic na siłe ! Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja niestety nie mogłem dojechać z powodu dzisiejszego wyjazdu nad morze :) do niedzieli mnie nie zobaczycie ale pisze sie na następny poniedziałek cokolwiek by sie działo ;) pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja niestety nie mogłem dojechać z powodu dzisiejszego wyjazdu nad morze Pojechałeś na moto :) jak tam buty i "komputer pokładowy" made in nokia ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Pojechałeś na moto jak tam buty i "komputer pokładowy" made in nokia Jeszcze nie pojechałam ale od rana załatwiam wszystko co potrzebne do tego wyjazdu :biggrin: jade dziś w nocy samochodem z ekipa :) a co do komputera to niestety nie udało mi sie go odzyskać i chodzę teraz z małym komputerem czyli wypasioną 5510 :flesje: a buty sie naprawi...ps. :) ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No i odbyła sie moja pierwsza jazda w deszczu.Myślałem, że będzie gorzej.Tylko z butów mi woda leciała jak zajechałem do domu.Pozdro dla wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 nie kumam o co ci chodzi ! nic na siłe ! to juz nie bylo bezposrednio do ciebie tylko takie orędzie do "prawie jak stunt-narodu" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 sluchajcie no tylko " prawie stunt narodzie" dowiem sie wkoncu czy fajowo bylo czy nie bo na razie same pierdoly piszecie o dzeszczu, glebach i bezpieczenstwie w gumach czekam na relacje i fotki pozdro ps. ziut -- czyzby chrzest fazera?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 nie kumam o co ci chodzi ! nic na siłe ! Tej tam miała być przerwa: Nie, no przecież kumam o co ci chodzi ! Radek - do dupy było ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 bylo fajnie, pocwiczylem prawie gumy, prawie palenie, prawie stoppie, prawie drift no i prawie gle... tzn gleba poprostu gleba ;) no nigdy wczesniej nie gumowalem na deszczu, dunlop 208 calkiem dobrze trzyma. do drftu i palania potrzeba jednak jakiegos turystycznego twadego kapcia. no i klatke trza zrobic po kraszpady sa jednorazowego uzytku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ja nie byłem bo spałem po nocce Ibiza mnie obudził telefonem jakjuz wszyscy byli w kakolewie ja tam jestem zadowolony z mojego wczorajszego 2:10 czasu na torze, za rok leprzy sprzet i lepsze czasy ;) :biggrin: :flesje: pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 OOOOOOOOO Wy dzikusy :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) było elegancko przedewszystkim bardzo bezpiecznie oby takich wypadów jak najwięcej przynajmniej można bliżej zobaczyć i liznąć profesjonalszych ekip podglądnąć przygotowanie sprzętów i jakieś nowinnki fotek mam niewiele bo bawiłem się więcej Pabla kamerką (ciekawy jestem jak wyszło)nakręciłem troszkę materiału dorzuci się do tego materiał Tomaja i może coś bedzie ciekawego specjalnie dla Radka zrobiłem fotkę nowej klatki cygana twierdzi że jest nie do zajechania wszystkie inne mu się poczaskały tylko ten kształt daje rade PS uwieczniłem na kamerze glebę Luzerka jak cbr'ka wylatuje mu i potem zanią zasuwa Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 bylo bardzo fajowo :flesje: :biggrin: tylko szkoda ze nam do takiego latania duzo brakuje :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 widze, że miło było... ja niestety nie mogłem dojechać i żaluje...ale melduje sie jeszcze do konca tygodnia jesli cos zorganizujemy... w piatek wyjezdzam do 28.08 na wakaje....:crossy:)) moze dzis 19.00 bułgarska??? albo jutro???hmmm Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 czyzby wszyscy byli wykonczeni wczorajsza wycieczka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi