marco Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) dobre foty bo i dużo ludzi i było co się uwijaćco chwila ktoś przelatywał a to z jednej a to z drugiejpotem jeszcze specjalne fotki na życzenieno i triki tez coraz lepszenaprawde było super oby takich spotkań jak najwięcejwiadomo że potencjał jeszcze jest nie wyczerpany bo paru ludzi brakowało,mam nadzieję że nie był to tylko jednorazowy zryw :) Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a tak BTW to podobno jutro trening na torze ma sie jednak odbyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ja sie pisze na tor na 100% jutro bedziemy trenowac :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ja sie pisze na tor na 100% jutro bedziemy trenowac :icon_razz: :icon_razz: :biggrin: Kto sie jutro pisze na tor?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Kto sie jutro pisze na tor?? :icon_razz:ja napewno :icon_razz: :biggrin: :biggrin: :) ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja tez!!! Dokończe tego łysego laczka :icon_razz: pozdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 O której to jest ? od 15 jak zwykle ? może wpadne ze stoperem :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 O której to jest ? od 15 jak zwykle ? może wpadne ze stoperem :-/ od 16 do 18, wpadnij polatac :icon_razz: ps DLA WYBIERAJACYCH SIE DO KAKOLEWA!!! JESLI MACIE LACZKI NA WYKONCZENIU A CHCECIE TAM TROCHE POPALIC TO NIESTETY NA MIEJSCU NIE BEDZIE OPCJI WYMIANY DLATEGO LEPIEJ JUZ DZIS ZALOZYC "NOWE" KAPCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 ja sie na torze melduje na 100% dzisiaj tylko ze o 17-40 musze uciekac bo do pracy ide na 18 wpisywać sie kto jeszcze chetny na tor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 wpisywać sie kto jeszcze chetny na tor?? ja sie pisze ale tylko jako kibic i sekundant hihi :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 jutro rano tj ok 9.00 zbieramy sie wiadomo gdzie i jedziemy wiadomo dokąd :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 oby tylko pogoda się utrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 czy ktos ma ochote polatac dzis wieczorem po miescie?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 czy ktos ma ochote polatac dzis wieczorem po miescie?? :icon_razz:Czemu nie ? można :icon_razz: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 wyniki z toruziut:1.54ibiza:1.58laska:2.10matii:2.14kiler:2.21 :icon_razz: :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi