lisek1221 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Dzisiaj jakby co na bułgarskiej sie pokarze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Dzisiaj jakby co na bułgarskiej sie pokarze :clap: no w koncu bo juz mysleliśmy ze cie żona wykończyła ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 czy sa chetni na wypad dzis na bednary? wpisywac sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ja sie pisze na bednary :clap: ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) a o której bo jak po 16 to ja się pisze :clap: ;) :flesje: Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 wiadomosc z ostatniej chwili: bednary stoja pod duzym znakiem zapytaniatak czy inaczej bulgarska ok 16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 naopewno sie pokaze na parkingu o 16 ;) tylko nieco wolniejszym sprzeten ale bede do zobaczyska :clap: Ps. uwazajcie na parkingu na wielka plame oleju :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Tomaj tylko nie próbuj tą maszyna iść na koło :clap: ;) :flesje: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ja sie pisze !! TOMAJ coś ty wywinął ?? jakieś foty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 dzisiaj jestem 100% cwiczyć stopale :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ja będę o 16ale chyba przyjadę autem bo musze troszkę żonkę z domu wyciągnąć i przewietrzyć bo póki co to tylko w domu leży i chaftuje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 no w koncu bo juz mysleliśmy ze cie żona wykończyła ;) :flesje: Co wy- ja sie nie dam wykończyc , zajechac czy jakoś tam :clap: O 16;00 NA BUŁGARSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 jak wszystko pojdzie skladnie z planem dzisiejszego dnia to tez sie pisze na16 ta :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 no fajnie ze tyle wiary bedzie na 16 . A moze mi ktos powiedziec gdzie bedziemy dziś latac :clap: ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 no to o 16.... bede!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi