LUZIPOWER Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) :icon_twisted: :buttrock: :biggrin: u mnie już kropi :buttrock: :icon_mrgreen: :icon_eek: fuck bitch men ! mam nadzieje, że przestanie ! Norbert-o o której byś był w Kurniku po sprzęt ? ja moge podleciec po ciebie ok. 17:35 ! Bedę dzwonił do kogoś z Poznania ok. 17 i pytał się jak pogodynka, żeby być pewnyM ! Zapalajcie świeczki, mówicie różaniec i odprawiajcie taniec słońca - MA NIE PADAĆ !!! Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ja patrze na to tak bedzie padac. A nawet jesli nie to mnie nie bedzie bo śmigam do pracy na 14-22, jutro ma nie padac to moze posmigamy :icon_mrgreen: :buttrock: :biggrin: :buttrock: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jesli sie utrzyma pogodyna ja sie pisze (jako obserwator ) :icon_twisted: norbi a co z maszyna sie stanelo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Nic Szymek tylko zostawiłem u siory i teraz mam problem...:icon_twisted: ale spox dam rade jakos:) o ile nie bedzie padac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 z utesknieniem czekam na obszerne relacje z dzisiejszego odkurzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 bylo zjabiscie :icon_twisted:troszeczke popadalo, ale jak wszyscy sie zebrali to pogoda zrobila sie idealna panowie policjanci nie mieli nic przeciwko wiec niektorzy troche poszaleliMati zrobil stopala prawei 90-cio stopniowego, wiec bylo co ogladac :buttrock: P.S Marco jesli to byl wolny powrot to ja nie wiem jak wyglada szybki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 stopal byl naprawde zajebisty :icon_twisted: szkoda tylko ze nie ustany :/ nawet jazda na stelazu i cyrkle to przy tym lipa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 no było ciekawie nie powiem przedewszystkim wkońcu zebrało się kilka osób więcej niż 3 :buttrock:i wkońcu pojawił się też sprzęt który daje możliwości rozwoju i nowych trikówstopal wyszedł taki konkret że nawet z obiektywu mi wyjachał bo nie przewidziałem aż takiego pionaniestety fotki wyszły mi kiepskie coś tam jest ale nic specjalnego chyba jestem jeszcze w urlopowym nastawieniu :icon_twisted: zaraz wrzucamcytryna to dobrze że pojechałeś zemna a nie resztą świrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Dzisja niestety niemogłem - a jakie plany na jutro - moze znowu jakies odkurzanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 hehe no stopal był konkretny tylko zakończenie średnie :icon_twisted: Ale ogólnie było bardzo miło, polataliśmy sobie jeszcze całkiem sporo po okolicznych wiochach :buttrock: czekam na fotki, i do zobaczenia następnym razem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 STOPAL o którym mowa :)i nowy SPRZĘCIK na bułgarskiejna a dziś sie fajnie DZIAŁOoby tak dalej :P :clap: :crossy: reszta fotekhttp://marco.website.pl/bulgarska/100806/100806.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a mi się nie podobało - zły jestem ! obcach na maxa - z taką zębatą i ch*ja mi wychodziło ! tym bardziej, że Ziut pokazał co ta bestia potrafi ! oj będzie się trzeba przyłożyć.... poza brakim moich umiejęności reszta gites ! ale już jutro zmieniam zębate na 47, bo nie dam rady tak jeździć ! wyczy wciąż ! przy 100 jest optymal ;/ Ziutek śmiej się śmiej - niedługo obaczysz tego bączka ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) kurna ja sie tak nie bawie zawsze omine jak sie coś dzieje ciekawego ale niestety praca mnie zatrzymała Matii z tego co widziałem na zdjeciu to stopal super gratki :P :crossy: :clap: po obejrzeniu reszty fotek jestem zły na maksa że mnie nie było duzo przegapiłem no ale trudno Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a zapomniałem jeszcze czy ktos zwrócił może uwagę że wokół parkingu idzie już chyba budowa płotu widziałem jakieś roboty ogólnie to widac dużo zmian na stadionie i okolicachwydaje mi się że nie uchronnie zbliża się czas zamknięcia parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 NO NO ŁADNIE SIE TAM BAWICIE :clap: widze postepy tylko ja stoje w miejscu :crossy: pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi