Laska Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Wy to jesteście ładnie zdesperowani :P cofnij sie pare lat wstecz jak ty zaczynałeś jeździc moto, to tez nie przeszkadzało tobie pewnie to ze pada i że jest zła pogoda. My nie jestesmy zdesperowani tylko niewyrzyci :crossy: :wink: :crossy: :biggrin: :biggrin: w przyszłym tyg. juz sobie zarezerwowałem miejsce na torze choćby śnieg spadł to i tak sie pojawie :cool: Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 w przyszłym tyg. juz sobie zarezerwowałem miejsce na torze choćby śnieg spadł to i tak sie pojawie :biggrin:Jak bedzie snieg to wpadam transalpem, zobaczymy kto jaki czas wykręci... :biggrin: LASKA, NORBI :crossy: za zacięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 za tydzien nie bedzie toru bo jest dlugi weekend balon i te nieroby nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 HEELLLOOO W WEEKEND BYLEM W MIELNIE ALE CHYBA NIC NIE STRACIŁEM.... WIDZE ZE WCIAZ PADAŁO:( TRZEBA BYLO JECHAC NAD MORZE...TROSZKE POKROPIŁO ALE NA SKUTERKU Z WYPOZYCZALNI SMIGAŁEM :lalag: :cool: MUSZE PRZYZNAC ZE BYLO STOSUNKOWO MIŁO :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: MOZE JAK DZIS COS PRZESNIE TO WELCOME BUŁGARSKA? :P PODPISANO:OPTYMISTA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No to dobrze ze za tydz. toru nie ma bo ide do pracy przesuneli mi urlop o tydzień, i mam od 21 sierpnia, i w poniedziałek ide na 18 do roboty. Kiedy w końcu przestanie padac deszcz :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) no to wróciłem po wojarzch :icon_mrgreen:zasmakowałem słonej wody a ostatnio pozwiedzałem troszkę stolicęnic ciekawego nie polecam od chusteczki korków wszędzieno ale na sprzętach to tam śmigaja cały czas bo autem to nie do przeżycia mordęga na max'ano i pogoda tez cały czas ładna była a tu im bliżej do Poznania tym więcej deszczu no ale już jestem jutro dochodzę do siebie i czekam na info i melduję się na najbliższym spotkaniuPSluzer co z chcesz z tym kaskiem napisz mi na gg pozdro nie ma jak w domciu :icon_mrgreen: Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witaj marco jutro nawet jak bedzie pogoda to nie dam rady pośmigać ale w czwartek wrazie czego melduję sie na 100% tylko oczywiście nie moze padać i niech ktoś żuci jakąś propozycje :icon_twisted: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 to jak panowie? dzisiaj ma byc całekim całkiem jutro nie wiem. ja juz teraz lece sobie posmigać ale jak byscie sie zreflektowali spotkać dzisiaj to pisać! :icon_twisted: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 no choinka słonko świeci u mnie na wsi :icon_twisted: od rana mam rogala na ryju - oby się utrzymało ! ja piszę się na 99 % o 18 na parkingu ! wy na ogół ok. 19 się spikacie - ale ja muszę wcześniej wrócić, więc... na 99% 18:00 (w razie w - sms na 600877843) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 W miescie tez swieci slonko nareszcie huraaaaa :buttrock: to jak chlopaki dzisiaj parking :icon_twisted: co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 no i dobra ja tez moge być o 18 :icon_twisted: jesli tylko bedzie pogoda, to nie ma problemu. A jak reszta? Wpisywac sie zebyśmy sami nie siedzieli :buttrock: pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 hmmm..... jak nie bedzie padało to jestem:))) tylko musze jechac po moto do kornika....:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 popoludniu ma padac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 popoludniu ma padac :/no ale zakładamy ze nie bedzie :icon_twisted: jak bedzie padać to dupa i tyle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jak nie będzie padać to jestem na bank :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi