ziuT Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja...., no mogłam sie domyśleć, że tak bedzie :) Ja pisałam poważnie. nie bierz tego do siebie. to tylko glupie zarty :buttrock: kazdy wie ze pisalas powaznie i jesli ktos bedzie mogl ci pomoc to napewno sie odezwie.ale napisz jak to jest z tymi kolezankami - fajne są? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 czy to juz nie jest forum na ktorym mielismy sie umawiac na latanie? ziut chyba nie miales nigdy do czynienia z artystką i nie wiesz czym to grozi co????? TO JEST FORUM MOTOCYKLOWE a nie biuro obrotu nieruchomosci ani biuro matrymonialnepozdr ps. wracam juz jechalem moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Boże człowiek nie zalogoje sie przez 1 wieczór, a tu kolezanki i kolezanki kolezanek Radek popieram to jest forum motocyklowe, ale co tu pisać i gdzie sie umawiac na latanie jak <leje>Jednak kto chetny jutro na tor oczywiscie jezeli niebedzie padac :) :buttrock: Fat mam juz opone ale dzieki za ogłoszenie i pamięc :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 TO JEST FORUM MOTOCYKLOWE a nie biuro obrotu nieruchomosci ani biuro matrymonialnepozdr Przepraszam za spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 witam.Co za gówniana pogoda, ja tu juz prawie kończę robić nowe moto a tu taki syf za oknami.Mam nadzieje ze reszta sierpnia będzie słoneczna bo inaczej to ciężko to widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ja tu juz prawie kończę robić nowe moto a tu taki syf za oknami. NEH co kupiłes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 HONDA TRANSALP 650Zobaczymy jak sie smiga na takim sprzecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 no trochę ma mało kucyków TRANSALP, bo chyba ok. 50 prawda ? ale jak poćwiczysz to da rade ! mój kumpel na koło idzie jak chce ! a i wszędzie boczkiem wchodzi ! jedynie po trasie kiepsko, bo żeby nie żyłować maszyny to tak 120 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) jurto jak nie bedzie padac wlece na tor ze stoperem NEH jak nie masz spotrowych aspiracji i nie zalezy ci na wielkiej mocy to twoj nowy sprzet zadowoli cie na 100% to jest jedna z tych wiecznych konstrukcji bez wad -- gratulacje Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez radek320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 jurto jak nie bedzie padac wlece na tor ze stoperem no nie wiem Radek prognozy mówia co innego ma lać, ja se ponton kupie chyba i bede pontonem latać jak tak dalej bedzie padać deszczyk :) :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 no trochę ma mało kucyków TRANSALP, bo chyba ok. 50 prawda ? ale jak poćwiczysz to da rade ! mój kumpel na koło idzie jak chce ! a i wszędzie boczkiem wchodzi ! jedynie po trasie kiepsko, bo żeby nie żyłować maszyny to tak 120 ! Jak to powiedzial kiedys na parkingu Radek-dosiadając SHL "wszystko co ma dwa koła może jechać na jednym"Pozyjemy, zobaczymy co z tego bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 pogoda nas nie rozpieszcza ale ja chyba juz dluzej nie wytrzymam i pojde drift potrenowac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) :crossy: :biggrin: :biggrin: oprucz mnie na torze były jeszcze dwie osoby na moto nie posmigałem sobie dziś za dużo za tydzień damy rade. Mam nadzieje że wiecej niepełnosprytnych bedzie w przyszłym tyg na torze a nie tylko ja i Norbi Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jakos nie chcialo mi sie deszczowek na dzisiejszy trening zakladac wiec sobie odpuscilem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Wy to jesteście ładnie zdesperowani :biggrin: ja koło 15 już miałem nadzieje ze będzie ok. Ale zaczęło lać znowu i odpuściłem sobie dzisiaj. Podziwiam was za wytrwałość :biggrin: Jak tylko będzie ładna pogoda to trzeba koniecznie zobaczyć czy na bułgarskiej nic sie nie stało z powodu opadów :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi