LUZIPOWER Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 spox - tylko jakoś będę musiał co go podrzucić ! może jak kiedyś będę w Pozku carem to ci podwioze za snicersa ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Już nie mogę sie doczekać następnego poniedziałku i znów na torze sobie polatam no wkoncu zaczoles to co powinien kazdy moto pozdro z nad slonej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Radek ty chyba juz bez netu tez nie mozesz wytrzymać zamiast dupsko opalać to w kafejce siedzisz czy zabrałaś z soba laptopa?? no tor zajebista sprawa żałuje ze wcześniej sie nie wybrałem :lalag: :) :) pozdrówka z poznania dla całej rodzinki ;) ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 zabrałaś z soba laptopa?? a jakm myslisz ????musialem zejsc ze slonka bo brzuch juz mi chce odpasc no i mala musi odpoczac... jak mi gips zdejma to na torze sie zmirzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 koniec tego spamu!!! plazowicze spier**lac!!! ;-) GODZ 19.30 ZEBY TROCHE WYSCHLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 GODZ 19.30 ZEBY TROCHE WYSCHLO TAK JEST :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 BYŁO CAŁKIEM SYMPATYCZNIE... :lalag: :) TYLKO GDZIE ZIUT SIE ZGUBIŁ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ja niestety dopiero od wtorku będę mógł odkurzać ! bo dopiero w poniedziałek wraca kumpel, co może lewy przegląd zrobić ! chyba, że ktoś z was ma takie możliwośći ! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE... niejaki "Ziut"wyjechał ze stadionu przy ul. Bułgarskiej na kole i zaginął ostatni raz widziano go w okolicach przejścia granicznego w ŚwieckuGdzie podczas wykonywania "flamingo" przebił się przez szlabany graniczne...Proszę obojętnie kogo o podanie na priv jego nr. telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 co może lewy przegląd zrobić ! chyba, że ktoś z was ma takie możliwośći ! jakbys potrzebowal przeglad od zaraz moge ci go zalatwic wystarczy jak podjedziesz z papierami do mnie 4158418to moj nr gg Wczoraj bylo calkiem zajebiscie :lalag: laska jak tam droga do domu minela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 pojechalem dolac oleju i zatankowac (Dymek i Siwy wiedzieli o tym) jak wrocilem to parking prawie pusty. Pablo nic nie odpisal wiec odpuscilem sobie poszukiwania i postanowilem potrenowac bez publiki :lalag:mam przynajmniej nauczke by zawsze sprawdzic poziom oleju przed wyjazdem.pozdro kiedy nastepna zbiorka na bulgarskiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Wczoraj bylo calkiem zajebiscie :clap: laska jak tam droga do domu minela No wyjeżdżając z twojego osiedla musiałem zrobić sobie przerweb 20 min bo nie wiedziałem o co chodzi, poza tym jechałem do domu od ciebie jakąś godz normalnie zajeło mi by to z 10 min o tej porze wiecej sie nie dam namówić na takie ekscesy jak bede moto wracał ;) :lapad: :lapad: ;) ;) Norbi jak tam rozmowy z przesympatyczną kolezanka?? dałeś rade ja zaczarowac swoim wdziękiem i gaduchą czy od razu skonsumowałeś nowo poznany związek :icon_rolleyes: :) ;) Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Tomaj dziękówa za załatwienie przeglądu :icon_rolleyes: jedną rzecz mniej ! trzymajta się - niebawem się pokaże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 czy jutro ktos pojawi sie ktos pod satdionem ? bo chetnie bym sie wybral i poogladał :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 wczoraj rewelacja :icon_rolleyes: moj pierwzy spocik na moto a w drodze powrotnej malo co pierwsze ka-bum jakas slepa kura w tiko nie wiedziala ze lusterka w jej samochodzie nie sluza jedynie do makijazu... le wyhamowalem ;) jak bedzie kolejny spocik pisze sie, pozdro wczoraj rewelacja :) moj pierwzy spocik na moto a w drodze powrotnej malo co pierwsze ka-bum jakas slepa kura w tiko nie wiedziala ze lusterka w jej samochodzie nie sluza jedynie do makijazu... le wyhamowalem ;) jak bedzie kolejny spocik pisze sie, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 widze ze ostro dajecie bezemnie chlopaki. Ja teraz ciagle jestem w pracy do 19 wiec w tyg nie daje rady polatac :icon_rolleyes: moze w piatek sie stykniemy na bulgarskiej bo chyba bede w poznaniu albo w weekend?? Pozdrawiam. Dzis widzialem Tomaja i Laske jak jechali w strone Kórnika kolo 18 a ja dopiero z pracy wracalem. Wy to macie dobrze !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi