Skocz do zawartości

Poznań-Bułgarska itp

IBIZA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Radek ty chyba juz bez netu tez nie mozesz wytrzymać zamiast dupsko opalać to w kafejce siedzisz czy zabrałaś z soba laptopa??

no tor zajebista sprawa żałuje ze wcześniej sie nie wybrałem :lalag: :) :)

pozdrówka z poznania dla całej rodzinki ;) ;) :D

ja niestety dopiero od wtorku będę mógł odkurzać ! bo dopiero w poniedziałek wraca kumpel, co może lewy przegląd zrobić ! chyba, że ktoś z was ma takie możliwośći !

KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE...

niejaki "Ziut"

wyjechał ze stadionu przy ul. Bułgarskiej na kole i zaginął

ostatni raz widziano go w okolicach przejścia granicznego w Świecku

Gdzie podczas wykonywania "flamingo" przebił się przez szlabany graniczne...

Proszę obojętnie kogo o podanie na priv jego nr. telefonu

co może lewy przegląd zrobić ! chyba, że ktoś z was ma takie możliwośći !

jakbys potrzebowal przeglad od zaraz moge ci go zalatwic wystarczy jak podjedziesz z papierami do mnie 4158418to moj nr gg

Wczoraj bylo calkiem zajebiscie :lalag: laska jak tam droga do domu minela

pojechalem dolac oleju i zatankowac (Dymek i Siwy wiedzieli o tym) jak wrocilem to parking prawie pusty. Pablo nic nie odpisal wiec odpuscilem sobie poszukiwania i postanowilem potrenowac bez publiki :lalag:

mam przynajmniej nauczke by zawsze sprawdzic poziom oleju przed wyjazdem.

pozdro

kiedy nastepna zbiorka na bulgarskiej???

Wczoraj bylo calkiem zajebiscie :clap: laska jak tam droga do domu minela

No wyjeżdżając z twojego osiedla musiałem zrobić sobie przerweb 20 min bo nie wiedziałem o co chodzi, poza tym jechałem do domu od ciebie jakąś godz normalnie zajeło mi by to z 10 min o tej porze wiecej sie nie dam namówić na takie ekscesy jak bede moto wracał ;) :lapad: :lapad: ;) ;)

Norbi jak tam rozmowy z przesympatyczną kolezanka?? dałeś rade ja zaczarowac swoim wdziękiem i gaduchą czy od razu skonsumowałeś nowo poznany związek :icon_rolleyes: :) ;)

Edytowane przez Laska

wczoraj rewelacja :icon_rolleyes: moj pierwzy spocik na moto a w drodze powrotnej malo co pierwsze ka-bum jakas slepa kura w tiko nie wiedziala ze lusterka w jej samochodzie nie sluza jedynie do makijazu... le wyhamowalem ;) jak bedzie kolejny spocik pisze sie, pozdro

wczoraj rewelacja :) moj pierwzy spocik na moto a w drodze powrotnej malo co pierwsze ka-bum jakas slepa kura w tiko nie wiedziala ze lusterka w jej samochodzie nie sluza jedynie do makijazu... le wyhamowalem ;) jak bedzie kolejny spocik pisze sie, pozdro

widze ze ostro dajecie bezemnie chlopaki. Ja teraz ciagle jestem w pracy do 19 wiec w tyg nie daje rady polatac :icon_rolleyes: moze w piatek sie stykniemy na bulgarskiej bo chyba bede w poznaniu albo w weekend?? Pozdrawiam. Dzis widzialem Tomaja i Laske jak jechali w strone Kórnika kolo 18 a ja dopiero z pracy wracalem. Wy to macie dobrze !!!!!!!!!