Nitro Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Wiem że ten temat był już wiele razy wiem ze pewnie dostane ostrzezenie ale raz kozie smierc :icon_mrgreen: Wieć chciałem sie zapytac jak mam zerejstrowac Yamahe dt80 na 50 posiadam doniej taką zieloną książeczke (kupiona,sprowadzona z niemiec)i umowę.Wiem ze musze zrobić przegla ,chyba przetłumaczyc ksiazeczke ale co i jak dalej?I co tak naprawe na początku mam załatwić.Pzdr prosze o odpowiedzi dziękuje i przepraszam :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Bardzo prosze kogoś o odpowiedz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Dzięki że mi powiedziałeś ze było jak wiem ze było !!! tylko niemoge znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 To wejdz sobie do działu motorowery skutery i też tam jest 100 temat o tym. I pilniej poszukaj to znajdzieszpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 istny "śmiech na sali" :) róbcie tak dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Si uwzieli na chłopaczka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi