CNK Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mam pytanie, czy da się jakoś obniżyć aprilie rx ? Jeśli tak, to jak?Dziękuje za odpowiedzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mam pytanie, czy da się jakoś obniżyć aprilie rx ? Jeśli tak, to jak?Dziękuje za odpowiedzie :icon_mrgreen: Miałem ten sam problem :biggrin: i wysokość RXa był głównym powodem sprzedaży. Możesz spróbować wyjąć trochę gąbki z siedzenia, wysunąć trochę lagi z przodu i chyba nic więcej. POzdro i gratuluję sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 jako takiej regulacji nie ma . Mozna pokombinowac tak jak kristi mowil badz zmiekczyc troche zawias zeby sie znizal ciut jak siadziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja Anecie rozkręciłem amora tylnego do końca i przednie lagi na pólkach obniżyłem, teraz dotyka do ziemi końcówkami palców :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Sorry za OT ale mnie chciałem nowego tematu robic. Jak jest różnica między RX 50 a RX 50 Racing :D :) Pozdrawiam :P EDIThttp://www.bikez.com/motorcycles/aprilia_rx_50_2005.phpTo możliwe że siedzenie jest tak wysoko ????"Seat height: 1,360 mm (53.5 inches) If adjustable, lowest setting." Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 tu znajdziesz odpowiedzhttp://www.bikez.com/brand/aprilia_motorcycles.php zdaje mi sie ze niczym , ale nie przygladalem sie dokladniej. Sprawdz sam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi