Skocz do zawartości

jak zrobić zegary do cbr?

młodymz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wiem że prędkościomierz jest na slimacznicy <tak jak w romecie > nie mam linki zastosuje jakis rowerowy

ale największa bolączka to obrotomierz, podobno jest elektroniczny <zero linki? >

jaki założyc może są jakieś fajne pomysły na rozwiązanie tego problemu w szrotfajterze

• 3 miesiące temu...

i co koś już rozwiązał sprawę ? bo mam ten sam problem ! nie mam zegarów w f2 i chcę założyć ! w ogóle to się zastanawiam, czy od innego moto by nie pasowały ? pewnie przedziałka inna moze być no i będzie przekłamywał prawda ? lepiej oryginalne kupic co ?

prędkościomierz ok. - linka i po sprawie !

obrotomierz - od początku nie mam i nie wiem, czy jest na lince, czy elektronik ! moto mam z 91r. ! jak elektronik to pytanie jak kolega !

wskaźnik temperatury - problem, bo koleś przedemną wymontował podobno czujnik temperatury ! gdzie on się znajduje - żebym mógł sprawdzić czy jest ! a jak się okaże, że nie ma to wystarczy kupić sam czujnik ? będę musiał do niego podpiąć jeszcze wentyl, bo jest zrobiony na ręczny przełącznik ! sam się nie załączy - a chyba te rzeczy są powiązane prawda (wskaźnik i wentyl)

zrobiłem tak

-prędkościomierz sigma sport

- obrotomierz mamy elektroniczny jest wyjście z przewodem żółto-zielonym na module, kupiłem tarcze z F2 i ukłd odczytujący z vfr i działa

wskaźnika temp, jeszcze nie mam

PS. Luzipower a ty nie miałeś przypadkiem ninja?

Ale zegary się pokrywają wielkością ? no i gdzie to "sigma kupiłeś, bo nic mi nie mówi firma ! walni fote na forum jak to wygląda ! taka kombinacja ci wyszła :) ciekawe czy oszukuje :D a i dodaj fote gdzie jest czujnik od temp. jeżeli masz i wiesz gdzie bo ja pojęcia nie ma gdzie jest i czy jest :biggrin: !!!

p.s. miałem kawe miałem - pod Piłe poszła w maju ;)

Edytowane przez LUZIPOWER