młodymz Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 wiem że prędkościomierz jest na slimacznicy <tak jak w romecie > nie mam linki zastosuje jakis rowerowy ale największa bolączka to obrotomierz, podobno jest elektroniczny <zero linki? > jaki założyc może są jakieś fajne pomysły na rozwiązanie tego problemu w szrotfajterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 a obrotomierza nie mozna podlaczyc do cewki tak jak w aucie? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 znajomy mówił że ten prędkościomierz daje rade w moto, no ale licze na wasza opinię jak rozwiązać sprawe obrotomierza. bo to podobny elektroniczny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 i co koś już rozwiązał sprawę ? bo mam ten sam problem ! nie mam zegarów w f2 i chcę założyć ! w ogóle to się zastanawiam, czy od innego moto by nie pasowały ? pewnie przedziałka inna moze być no i będzie przekłamywał prawda ? lepiej oryginalne kupic co ? prędkościomierz ok. - linka i po sprawie ! obrotomierz - od początku nie mam i nie wiem, czy jest na lince, czy elektronik ! moto mam z 91r. ! jak elektronik to pytanie jak kolega ! wskaźnik temperatury - problem, bo koleś przedemną wymontował podobno czujnik temperatury ! gdzie on się znajduje - żebym mógł sprawdzić czy jest ! a jak się okaże, że nie ma to wystarczy kupić sam czujnik ? będę musiał do niego podpiąć jeszcze wentyl, bo jest zrobiony na ręczny przełącznik ! sam się nie załączy - a chyba te rzeczy są powiązane prawda (wskaźnik i wentyl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 zrobiłem tak -prędkościomierz sigma sport- obrotomierz mamy elektroniczny jest wyjście z przewodem żółto-zielonym na module, kupiłem tarcze z F2 i ukłd odczytujący z vfr i działa wskaźnika temp, jeszcze nie mam PS. Luzipower a ty nie miałeś przypadkiem ninja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Ale zegary się pokrywają wielkością ? no i gdzie to "sigma kupiłeś, bo nic mi nie mówi firma ! walni fote na forum jak to wygląda ! taka kombinacja ci wyszła :) ciekawe czy oszukuje :D a i dodaj fote gdzie jest czujnik od temp. jeżeli masz i wiesz gdzie bo ja pojęcia nie ma gdzie jest i czy jest :biggrin: !!! p.s. miałem kawe miałem - pod Piłe poszła w maju ;) Edytowane 30 Lipca 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi