gutek_rapier Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 tak jak w temacie na ile maksymalnie można roziwercić cylinder od mtx 80 chłodzonego powietrzem i gdzie dostane do niego tani tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 na nieco ponad 100cm3 ;) Taniego tloka raczej niedostaniesz;pChyba ze zrobisz VIII szlif to wychodzi 104cm3 w poietrzaku w cieczy 102cm3 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 a gdzie dostane jak najtańsze tłoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omka Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 tutaj poszukaj mają tanie częsci do motocykli http://www.agmot.strefa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 rozwiercac na maksa to nie p[olecam potem troche wieksza rysa i suzkaj nowego cylindra daj sobie spokoj chyba ze masz rysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Już niepotrzebne ten silni cały czas sie psuje postanowiłem włożyć silnik od kawasaki kz 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nie wiem jak ty Dibo liczysz ale to wychodzi że simson na 8 szlifie by mial 70cc.Czyli dt 125 na 8 szlifie to dt 145? :DMożesz mi jakimś wzorem twoją teorię wyjaśnić? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 co do tematu nie chcialo mi się zakladac nowego wiec pisze tu na ile da rady rozwiercic mb 50 powietrzaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi