Obell Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Witam mam 15 lat 166cm wzrostu i zastanawiam sie nad kupnem endura ....jesli chodzi o cene to okolo 2500-3000 bedzie to moje pierwsze enduro przedtem byla motorynka ;) prosze o porade jakis modeli najlepiej 80 zarejestrowana na 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Opcja szukaj,było wiele razy ;) za tą kase to chyba popularna Dt. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Szukalem ale nic takiego ciekawego nie znalazlem generalnie chodzi mi o taki sprzent zeby na moj wzrost pasowal...prosze o pomoc Szukalem ale nic takiego nie znalazlem ... chodzi mi zeby moto pasowalo do wzrostu ...prosze o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 troche niski jestes, ale jak sie zawezniesz dasz rade kupic Dt 80 albo jak oszukasz to za okolo 3500 kupisz derbi sende na allegro jest z kitem na 80 ccm z 99 roku za 3500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Za ta kase mozna wyrwac ts 50, po tuningu na 70, ona jest nizsza od dt i lzejsza, ale tez brzydsza ;) Za ta kase mozna wyrwac ts 50, po tuningu na 70, ona jest nizsza od dt i lzejsza, ale tez brzydsza :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A co myslicie o hondzie mtx jesli mozecie to nie piszcie samych nazw tylko tez opisy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Szukanie nie boli, naprawdę! Jeśli chodzi o MTX to jest wysoki, zresztą szukaj bo to wszystko jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 DT 80.. Ja mam 160 cm wzrostu i spokojnie daje rade.. W terenie też sobie radze.. Zależy jeszcze do czego chcesz przeznaczyć moto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 moto przeznaczyc chce ogolnie na sredni teren (Las) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 zreszta za 3 tys kupisz juz DT 125 bo mysle ze 80 moze sie szybko znudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Jak w terenie masz się poruszać na jakimś enduraku przy tym wzroście to gwarantuje ci że dasz sobie radę przy ty wzroście, gorzej na mieście pod światłami co chwila stawać. Wtedy to bardziej koła od supermoto się zdadzą.Jestem podobnego wzrostu i daję sobie rade na RM 250. postuj bywa widokowo dosyć kalecznie ale nabrałem umiejętności (obycia) z tym moto i startuję dosyć zgrabnie, przydaje się tak zwany szpagat po turecku. A po glebie to startuje z tak zwanego pół rozbiegu( stawiam lewą nogę na pegu , jedynka-dodaję gazu-puszczam sprzęgło i ruszam. Jak czuję że dostatecznie ciągnie to zadzieram prawą girę i wskakuję na kozę. gorzej jak po osie się za**bie w jakimś gównie (czytaj błoto cy cuś)... w tedy to trzeba silnego kręgosłupa i ramion. Jak kochasz to dasz radę. nawet kiedyś oglądałem na EX zawody canadian mtocross ... był tam koleś co miał niespełna 150cm wzrostu i gnał w czołówce tylko nie pamiętam jaka to była klasa. Ale to wszystko kozy 125 czy 250 albo jakieś enduraki to dla nas tego wzrostu to kozy! Ale do opanowania! ja się nie boję tej wielkości i myślę że to najważniejsze, bo jak jedziesz to nie wydaje się takie wielkie .szczególnie siedząc... to wysocy mają problemy z kolanami na długich prostych, bo mają je pod uszamiJpowiem ci tak, nigdy nie miałem enuro tylko crossy. Zacząłem od 125 też RM. Kup to co ci się podoba i jest w dobrym stanie technicznym . tak dużo się pisze o DT. Spróbuj jak ci będzie za mało to ją zawsze sprzedasz. Bo to taki model wzorcowo- ćwiczebno-szkoleniowy.Powodzenia w terenie PS. a ztym szukaniem to lipa po tych zmianach na forum.Brakuje tematów w wyszukiwarce... Wpisuje CBR 900rr i nie znaleziono....Wpisuje ZXR750 i nie znaleziono... lipa wycieli tematy bazowe i niema co się dziwić że ludzie piszą od nowa. Forum się trochę odchudziło... a szkoda!Ale to nadrobimy z biegiem czasu. Do Admina !Narzekałem na nowe forum, przepraszam! Bo naprawdę mi się teraz podoba po doba!PRZEPRASZAM ZA SPAM! Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez marcel119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 http://www.allegro.pl/item99003445_motorow...echnicznym.html co o tym myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 http://www.allegro.pl/item99003445_motorow...echnicznym.html co o tym myslicieKoleś albo nie wie co ma alebo sciemnia. To jest stary mtx 80 hd06 z 82 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 a moze on byc dobry ??czy jak kupie to sie bedzie sypał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Z częściami do tego słabo..bardzo słabo..A to czy się będzie sypał t trudno powiedzieć tak na odległość..Pojedź i obejrzyj jak masz blisko,ale ja bym sobie nim nawet głowy nie zawracał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi