cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 wie ktos moze gdzie w Poznaniu moga mi to zrobic ?? chodzi o ustawienie go prawidlowo przyspawanie ? no i jaki jest koszt tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Koszty raczej duże nie powinny być bo rama jest stalowa a nie aluminiowa... Możesz się popytać w jakichś warsztatach samochodowych, tam powinni Ci to zrobić (bo spawarkę raczej mają), a i z ustawieniem nie powinno być większych problemów.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 dzieki teraz naprawde mnie pocieszyłes ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 wie ktos moze gdzie w Poznaniu moga mi to zrobic ?? chodzi o ustawienie go prawidlowo przyspawanie ? no i jaki jest koszt tego A czemu jest pęknięty jeśli można spytać? Bo chyba nie od jeżdzenia ;) Pozdro all :icon_eek: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 od uderzenia w kraweznik kierownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi