StaszekS Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czy ktoś używa kasku firmy "momo design"? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Ja nie, ale design modelu DEVIL jest po prostu tip-top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Też szukam jakiegoś lekkiego kasku, przymierzałem Caberga i jakiś taki strasznie kanciaty był. Ciekawe ja ten wygląda i leży. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaszekS Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Może to krypto reklama, ale w http://www.polandposition.pl/main.htmw Piasecznie "pod" Warszawą można pomierzyć i zamówić.Piękne cacka, tylko cz praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkey Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 kaski na skutery i lekki sprzet ogolnie, ale sam tez jezdze latem w orzeszku, fajne tylko troche drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 wygląd mają zaje.....,cena nawet przystępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi