biba24 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 WitamPosiadam kmx-a 125 z 2001 roku.Moto jest blokowane (osiąga 9 tys. Obrotów)Interesuje mnie jak odblokować ten wynalazek? :banghead: Proszę o konkretne odpowiedziPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 na tej stronie jest pokazane jak zdjąc kilka blokad http://www.kmx125.de/ niestety po niemiecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 jesli masz na elektryce to ja mam schemat które kableki chlasnąc zeby szedł wiecej z tym ze mi sie wkreca do niecałych 8 tys gg 1475012 Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biba24 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 W sumie to już nieaktualne. Dzięki pomocy kolegi stormraider udało się odblokować. Wkręca się do końca. W okolicy 10 tys. Zaczyna słabnąć, ale bieg wyżej i do przodu.Dodam ze mam usunięty wkład na końcu tłumika, wywalona zwężka pod gaźnikiem oraz podgięte membrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 W sumie to już nieaktualne. Dzięki pomocy kolegi stormraider udało się odblokować. Wkręca się do końca. W okolicy 10 tys. Zaczyna słabnąć, ale bieg wyżej i do przodu.Dodam ze mam usunięty wkład na końcu tłumika, wywalona zwężka pod gaźnikiem oraz podgięte membrany. ja mam kmx ale troszke starszego troszke bardzo i mi wkreca sie do oporu.... tylko mam chyba nie oryginalne zegary i nie wiem ile normalnie kmx ma na obrotomiezu mój na luzie kreci 13 czyli tyle ile ma :buttrock: ale to tylko raz sprawdzałem :PP | czysta Ciekawosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi