kobuz1 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Siema!! Ja również jestem za WSK 125, dziadek nauczył mnie jeżdzić na swojej WSK M06B1 jak mialem 10lat..:icon_biggrin: No i tak mi sie udzieliła ta cała motocyklowa pasja którą żyje i tak juz zostanie chyba na zawsze:)) Polecam WSK 125 tak jak większosc kolegów!! Jest to bardzo prosty w budowie motocykl i w dodatku piekny (modele M06)! A w dodatku do WSK 125 jest mnóstwo części, chociarz nie zawsze... np do modeli M06 czasem jest ciężko dostac jakąs oryginalną blacharska czesc..Polecam WSK M06Z (moim zdaniem najpiękniejszy model WSK)!!Aha, jeszcze jedno - nie piszcie takich głupich postow ze WSK mozna se kupic do orania pola czy do przerobek!!!!!! Tak robia tylko ludzie ktorzy nie maja szacunku do polskiej historii motocyzacji!! Pamietajcie ze na WSK jezdzili nasi dziadkowie i byli bardzo zadowoleni z tych sprzetow!! Jak ktos ma kupic WSK i ja spie**olic to niech se lepiej kupi malucha i niech zrobi wies-tuning... Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sachy Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czesc, Dzieki za super odzew :icon_biggrin: Widze ze przewaza WSKa i pewnie sporo racji jest w tym, nadal jednak nie wiem co wybrac... Pewnie zadecyduje dostepnosc na rynku lokalnym, czyli co uda mi sie nabyc w okolicy. Ciesza mnie zdania ze Junak, Jawka, Iz i Ural tez sa proste, ale chyba zabiore sie za nie niejako "w 2-gim kroku". WSK faktycznie (dla mnie wylacznie) jakos super-klimaciarska w porownaniu z junakiem czy ruskami nie jest, ale mam do niej ogromny szacunek, jako do sporego kawalka historii, a dobrze odrestaurowane naprade ciesza oko. Za nia tez przemawiaja ceny czesci i ich dostepnosc... Tak czy siak, duzy odzew w tym dziale cieszy, bo tutaj bede tez szukal pomocy. Dzieki i pozdrowka!Sachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi