wowo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Jako że zauwżyłem trosche innych nieprawidłowości w swoim jednośladzie, pozwoliłem sobie na wyodrębnienie wątku i złożenie nowego tematu.GSXR 750 K2 na wtrysku, 15000 km przebiegu. Wydech sportowy dedykowany, wkładka K&N wyprana nasączona, świece nowe.Moto stoii, bieg jałowy. Odkręcam manetke i trzymam ją w jednym położeniu np na 4000 obr/min. W tym momencie nie trzyma równych obrotów, tylko występują wahania. Przez moment jest równo 4tys, za moment spadają o 500 obr, po czym spowrotem wracają na 4000 obr/min. Taka sytuacja występuje w całym zakresie obrotów. Przy jeździe na wysokim biegu, z równą prędkością jest to nieodczuwalne, lecz przy jeździe na 1/2 biegu, przy obrotach rzędu 1500- 3000 obr/min występuje straszne szarpanie. Dzieje się to niezależnie, czy moto jest zimne, czy rozgrzane.Poza tym dobrze i bezproblemowo wkręca sie na obroty, do czerwonego pola. Przy wymianie świec stare miały książkowe wypalenia i przebarwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzisiaj zdjąłem tylnie siodło. Mam tam 2 kostki serisowe. Jedna czarna - podłącznie do kompa, druga biała 2-u pinowa służąca do odczytu kodów usterek. 2 piny w tej kostce należy zmostkować, przekręcić kluczyk i włączyć zapłon. Na wyświetlaczu w miejscu wskazania temperatury zaświeciło mi się: -C00.Czy ktoś wie co to oznacza? Czy jakiś forumowicz, posiadający takiego sprzeta może wykonać tę operacje u siebie i zerknąć jaki wywali mu komunikat. Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez wowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 wyświetlony komunikat -C00 oznacza brak błędów.Czyli wychodzi że układ wtrysku i czujników jest ok. Ma ktoś może jakiś pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi