brett Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam wszystkich. do paru miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem vt 600 '88pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cychol Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 No to i ja się dopiszę z VT 500 C :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajo75 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Dołączam- Honda VT 1100c 1994r (super maszyna). Nasza grupa to Strip of shadow(smuga cienia)- wszyscy na shadowkach. Pozdrawiam wszystkich miłośników Vt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czato2 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam, jestem z wami HONDA vt 500c Pozdrawiam Czato. :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam wszystkich!Coby było nas więcej, ja również się dołączam.Pierwszy sezon po dłuuuuuugiej przerwie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Dwa sezony przejeździłem Banditem i nie planowałem przesiadki jeszcze długo, ale wystarczyla jedna dluzsza przejazdzka shadowem na glosnych wydechach i wpadlem- chyba juz z Wami zostane :icon_eek: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 sory ze tutaj,ale to najlepsze miejsce na to pytanie- gdy przyspieszam moto dymi z obu wydechow na czarno.jak wyregulowac skład mieszanki na wysokich obrotach? jest normalna iglica jak w starszych gaziorach,regulowana na rowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 sory ze tutaj,ale to najlepsze miejsce na to pytanie- gdy przyspieszam moto dymi z obu wydechow na czarno.jak wyregulowac skład mieszanki na wysokich obrotach? jest normalna iglica jak w starszych gaziorach,regulowana na rowki? Wysokie obroty to raczej dysza główna..?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 mieszanke zawsze regulowalo sie iglica.dysza ustala maksymalna ilosc paliwa jaka mozna dostarczyc silnikowi.bo regulacja nie polega chyba na wymianie dysz na mniejsze tylko po to zeby dostawal wiecej powietrza niz paliwa(bo takie bedzie pewnie rozwiazanie mojego problemu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Witam was serdecznie!!! Po raz pierwszy na tej stronie i w związku z tym jeszcze raz Was pozdrawiam.Jestem posiadaczem Hondy Black Widow i będzie mi bardzo miło stanąć w Waszych zacnych szeregach "riderów". Mario, :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi665 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) Witam.Chciałem dołączyć do szczęśliwców posiadających Hondę SHADOWJa jeszcze właściwie nie mogę nic na jej temat powiedzieć, ale już wiem że zakup trafiony w 10. :clap: Pozdrow......... Edytowane 16 Września 2008 przez zibi665 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrollPa Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam, nie ma jak shadowka :buttrock: jestem szczęśliwym posiadaczem vt 1100 , powitać tubylców i mam nadzieję,że kiedyś sie spotkamy na jakimś zlocie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Witam i ja. Zapisuję się ! Od 14 września przesiadka z Virago 750 na Shadow VT 1100 C '94. Jestem zakochany. Pozdrawiam i czekam na rozwój wydarzeń :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Dołączam się z klasyczną VT500 C '86. Motorek jak marzenie :smile: Obecnie czeka jeszcze na zarejestrowanie w kraju i może zdążę wyjechać jeszcze przed śniegami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Oby się udało :smile: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi