Skocz do zawartości

Posiadacze Hondy Shadow łączcie się!

caninus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

pierwoszow napisał:

RUSTY wybierasz się z nami w czerwcu na Ukrainę? ;) :crossy: :crossy:

Watpie ja ruszam na Bieszczady, kurcze zwiedzilam prawie caly swiat a swojego rodzinnego jeszcze troszke mi zostalo!!! Prosze pamietajcie Szedowiacy ze w maju (18-20) jest zlot organizowany przez Polski Chapter mojego klubu --AMAZONS--w Piasecznie!!! Serdecznie zapraszamy!!! Rusty :biggrin:

shadok napisał:

Witaj! Super, że kobiety nie ulegają obiegowym stereotypom, że są dla nich za duże motocykle.

Tak trzymać. Baby do garów! Najlepiej jak gary są dwa i w układzie V oczywiście :biggrin: ...

Calkowicie sie zgadzam chociaz te drugie tez lubie jak mam vene!!!! he he Rusty

rusty napisał:

Watpie ja ruszam na Bieszczady, kurcze zwiedzilam prawie caly swiat a swojego rodzinnego jeszcze troszke mi zostalo!!! Prosze pamietajcie Szedowiacy ze w maju (18-20) jest zlot organizowany przez Polski Chapter mojego klubu --AMAZONS--w Piasecznie!!! Serdecznie zapraszamy!!! Rusty :buttrock:

Calkowicie sie zgadzam chociaz te drugie tez lubie jak mam vene!!!! he he Rusty

... kurcze, szukam i nie potrafie odnalezc wiadomosci o tym zlocie...

moglabym prosic o jakies info??

Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i Życzę wszystkiego naj...... :wink: przyjemności z sprzęcików i oby były niezawodne i zawsze dowiozły nas na te zloty i aby ich było jak najwięcej. przepraszam że życzenia są tak późno ale zrobiłem małą przerwę ale niestety bez mojej "niuni".

Witamy, witamy w naszym gronie!! :)

rusty napisał:

Prosze pamietajcie Szedowiacy ze w maju (18-20) jest zlot organizowany przez Polski Chapter mojego klubu --AMAZONS--w Piasecznie!!! Serdecznie zapraszamy!!!

Wow!! No to siem pojawie bankowo!! :)

Belgu1.gif

Belgu napisał:

Witamy, witamy w naszym gronie!! :biggrin:

Wow!! No to siem pojawie bankowo!! :biggrin:

Mamy nadzieje ze przyjedzie Was duzo i ze bedzie swietnie!!!!!! Rusty :cool:

Belgu napisał:

Witamy, witamy w naszym gronie!! :bigrazz:

Wow!! No to siem pojawie bankowo!! :flesje:

Dzieki za powitanie!!! Belgu ja tu juz z Wami od Pazdziernika!!!! he he Rusty :)

rusty napisał:

Mamy nadzieje ze przyjedzie Was duzo i ze bedzie swietnie!!!!!! Rusty :wink:

Dzieki za powitanie!!! Belgu ja tu juz z Wami od Pazdziernika!!!! he he Rusty :D

To masz dluzszy staz niz ja a mnie jak zawsze cosik sie merdnelo w tej lepetynie :banghead:

Czekam zatem na wiecej info na temat zlotu bo na stronce jest tylko zajawka.

Pozdrawiam i do zobaczenia!

Belgu1.gif

Belgu napisał:

To masz dluzszy staz niz ja a mnie jak zawsze cosik sie merdnelo w tej lepetynie :)

Czekam zatem na wiecej info na temat zlotu bo na stronce jest tylko zajawka.

Pozdrawiam i do zobaczenia!

Jak tylko bede cos wiedziec to dam znac!! Rusty :bigrazz:

Że tak powiem, nareszcie udało mi się coś naskrobać z obiecywanej strony...

Zapraszam do beta-testowania pod adresem:

http://www.shadow.org.pl/index0.html

Wrzuciłem tam co miałem na razie gotowego, nie ma tego dużo, liczę na pomoc :D , będę uzupełniał systematycznie.

Mile widziane wszelkie pomysły na strukturę strony i jej zawartość,

Jest też działające forum - założyłem je nie jako alternatywę dla forum motocyklistów, raczej mam nadzieję na uzupełnienie go.

Jeśli macie ochotę zaprezentować gdzieś zdjęcia swoich motocykli, jest i na to miejsce.

Pozdrawiam

Worriot napisał:

Forum Shadow'a- swietny pomysl!!

Jezdze co prawda Intruderem, ale do Shadowek tez mam sentyment...mialem juz trzy...Mozna sie juz logowac?

brawa za inwencję a na Shadoka zawsze moźna liczyć jeszcze raz dzięki za serwisówkę i namiar na Bank Krwi przyłączam się z marszu Pozdrawiam wszystkich :icon_rolleyes: