maniek_7 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jeżeli chcesz się czegoś dowiedzieć o walorach turystycznych (przez duże T) napisz na priva do Marlewa - on dwa lata temu turcję na 800 objechał (i to praktycznie same szosy) - razem prawie 7500 km. Trochę jeździł nim też Ryży Koń - głównie w ruchu miejskim i podmiejskim. Aha, żeby nim jeździć, dobrze byś słusznego wzrostu bo moto jak to enduro dość wysokie, a i masa jest położona wysoko. Natomiast na pewno daje się przycierać w nim podnóżki w zakrętach (!). Marlew to stestował. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Aha, żeby nim jeździć, dobrze byś słusznego wzrostu bo moto jak to enduro dość wysokie, a i masa jest położona wysoko. Natomiast na pewno daje się przycierać w nim podnóżki w zakrętach (!). Marlew to stestował.Z tym słusznym wzrostem to bym nie przesadzał. Ja mam 190cm i wkurza mnie niemiłosiernie, że obijam sobie kolana o osłonę zbiornika paliwa, która jest fatalnie (dla mnie) wyprofilowana. Ale niedługo to się zmieni. Tzn. osłona :biggrin:Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 i co to wnosi do tematu :biggrin: dalej siejesz zamieszanie-piszesz o czyms o czym nie masz pojecia jak zwykle!! nabijasz liczniek postów--kto widzial biga z rozruchem na kopke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) w Swiecie Motocykli byl kiedys opis Dr 750/800 pisali ze 750 mial tylko rozrusznik nozny p.s a co zazdroscisz ilosci postow ze tak za kazdym razem wracasz do tego ?? Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi