anretam Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 A do Sącza ktoś się wybiera? 01-03.06.2007 Myślec Reaktywacja, Myślec k. Nowego Sącza. Organizator: Steel Roses MC Poland, tel.: 0-604 823 360 - Maciek, 0-604 434 427 - Artur, www.steelrosesmcpoland.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 A do Sącza ktoś się wybiera? 01-03.06.2007 Myślec Reaktywacja, Myślec k. Nowego Sącza. Organizator: Steel Roses MC Poland, tel.: 0-604 823 360 - Maciek, 0-604 434 427 - Artur, www.steelrosesmcpoland.plmyślałem, żeby polecieć w sobote tak tylko sie przejechać/popatrzeć, bo na 1dzień 50zł za wejście troche drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 a ile ekipa liczy ludków?? Wylatujecie w piatek ale mw o ktorej??pzdrNArazie 4 motorki+plecaczki,z resztą się niewidziałem ale napewno bedzie więcej,wyjezdzamy po południu po pracy,godz. jeszcze nieustalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 myślałem, żeby polecieć w sobote tak tylko sie przejechać/popatrzeć, bo na 1dzień 50zł za wejście troche drogo... ta parada co tam jest na plakacie to niby o ktorej skąd i dokąd???? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Mycior przejazd jest z frysztaka do jasła i chyba z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 No ja we Frysztaku bede na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Rafał baaaardzo kusząca propozycja. Co prawda mam zaproszenie na weselisko w te dni, ale ani to rodzina, ani dobrzy znajomi więc można odmówić.Na dzień dzisiejszy jadę na 80% pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Też sie wybieram na 90% oby tylko pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Tym co wybrali się do Myślca pogoda chyba troche nie dopisała (tropkalne deszcze przez cały weekend). :) Wybiera sie ktoś 8-10 do Krościenka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam wracając do Gwoźnicy to jest mała projekcja filmowa http://video.google.pl/videoplay?docid=-33...590459183&hl=plpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam wracając do Gwoźnicy to jest mała projekcja filmowa http://video.google.pl/videoplay?docid=-33...590459183&hl=plpzdrMam nadzieje że do Frysztaka też pojedziesz :) Bardzo ładnie zrobiony filmik :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wiecie może w którym miejscu jest zlot we Frysztaku ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunia Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Najpewniej na stadionie sportowym (GOSIR) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a wiecie ile za wjazd itp?? a i witam kolege... kojarzysz mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Od piątku 25 zł., od soboty 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi