WilQ_21 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam w Gwoźnicy byłem 2 lata temu i było dosyć ciekawie nie można narzekać, to jest coś w stylu takiego mini zlotu :) ale dosyć przyjemna atmosfera, a co do miejsca no to Gwoźnica jest tak jak kolega napisał na trasie Rzeszów - Barwinek w Niebylcu trzeba skręcić w lewo (jak się jedzie od Rzeszowa) więc pisać jak coś to do zobaczenia w niedziele ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam byłem na tym zlocie w Gwoźnicy jakby ktoś miał fotki z tego zlotu to zapodajcie jakieś ciekawe albi mi na poczte [email protected] z góry dzięki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Witam byłem na tym zlocie w Gwoźnicy jakby ktoś miał fotki z tego zlotu to zapodajcie jakieś ciekawe albi mi na poczte [email protected] z góry dzięki ;)najlepiej w necie zamieścić :P impreza może być, tylko lepiej byłoby gdyby z soboty na niedziele się odbywała, bo tak o suchym pysku to nie bardzo :bigrazz: Edytowane 21 Maja 2007 przez bodman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam też byłem w Gwoźnicy ale niestety jako pasażer no ale lepsze to niż nic :notworthy: ma kilka fotek nie są kto wie jakie no ale zawsze coś :flesje: http://www.bikepics.com/members/wilq88/per...sp?i=906224&s=0pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) WilQ_21 dzięki za fotki tylko szkoda że nie masz fotek z konkursu na orginalny wydech bo mielibyśmy z bodmanem pamiątke ;P Edytowane 22 Maja 2007 przez Krzychu.2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam spoko spoko jak dobrze pójdzie to będę miał filmiki tak że wiesz będzie dobrze, jak dostane to jakoś się rozpowszechni :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 no ja też byłem, ogólnie spox... ale dojazd- porażka.... polnaa droga, zero oznakowania.... dobrze ze spotkaliśmy po drodze bodmana to razem trafilismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam spoko spoko jak dobrze pójdzie to będę miał filmiki tak że wiesz będzie dobrze, jak dostane to jakoś się rozpowszechni :biggrin: pzdrz tego konkursu masz filmik ?? jak tak to wypas ;) kiedy sie można go spodziewać?? no ja też byłem, ogólnie spox... ale dojazd- porażka.... polnaa droga, zero oznakowania.... dobrze ze spotkaliśmy po drodze bodmana to razem trafilismy...gdyby nie ten tubylec to pewnie z bodmanem wrócilibyśmy sie do domu tej drogi nawet nie było chyba na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam filmik z parady będe miał raczej napewno, ale kiedy i co to jeszcze nie wiem jak dostane to dam znać :cool: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) hej co widze ze sie temat Gryla coś nie kręci. Ja bym tak chciał gdzies kolo jakieś wody, ale coś z pomysłałmi tez u mnie średnio.Myślmy, myślmy moze coś wymyślimy. pzdr Edytowane 24 Maja 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Dobry grill nie jest zły :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Kto sie wybiera na Frysztak ??Może tam dogadalibysmy temat jakiegoś grila vel ogniska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamoo125 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Możesz napisać coś więcej o tym Frysztaku? Kiedy, gdzie i dokładnie co tam będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Zlot Motocyklowy Frysztak 15-17 czerwiec, ja sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamoo125 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Jeśli mi tylko maszyna będzie chodzić to napewno jade ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi