Pawel Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Tu moja opinia : http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426,3026968.html Pawel PS. W tytule jest też JX, ale to literówka, która się przypadkiem wdarła w internetową wersję tekstu, oczywiście nie ma takiego czegoś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) wczoraj mialem okazje pojezdzic a raczej przejechac sie na gsx 600f . zrobil na mnie niesamowite wrazenie jesli chodzi o moc i dynamike. male zapytanko, moze ktoś jezdzil na obu moze jakaś teorie uslysze, czy taka Xj 600 ( ta starsza do '91r) moze utrzymac sie za imbryczkiem? wg danych technicznych gsxf jest "tylko" o 13 KM mocniejszy czy moze to 13KM to "aż"tyle zeby byla wielka różnica. przyspieszenie "na papierze" tez rozni sie niewiele (gsxf - 4,5 sek, xj 600 - 4,6sek). wiadomo ze prowadzenie obu maszyn bedzie sie róznilo - gsxf jest nowoczesniejszy ale czy te silniki daja rade sie porownywac?dzis mialem okazje znów dosiasc 51j tyle ze z 85 roku :) ale porownac nie jest sposob bez jazdy z partnerem obok np na gsx600f. z jazdy indywidualnej moge powiedziec ze duzy plus to silnik xj, ktory wreszcie moglem sprawdzic jako tako. bardzo przyjemna jednostka napedowa - na poczatek mocy w sam raz, szybko sie nie znudzi. biegi zmienia sie dobrze, plynnie, szybko sie rozpedza:) jedyna wada ktora zauwazylem co z reszta sie potwierdza i nie jest czyms nowym to faktycznie miekkie przednie zawieszenie. przy mocnym odkrecaniu czy hamowaniu buja motocyklem:) do sportowej jazdy nie nadaje sie zbytnio wg mnie. Edytowane 26 Lipca 2006 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi