PomyK Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a na przod jaki rozmiar90/90/21 lub 80/100/21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 dzieki , ktora bardziej polecasz??? (chodzi o rozmiar ) . Wydaje mi sie z przodu to raczej ta wezsza powinna byc;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 90/90 - 21 !! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam Kto mi powie skad kupic szprychy do RX?Na tyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 up z uzywanych kół. myslę że niekoniecznie musi byc do rx-a a wystarczy taka sama felga. te same wymiary. ewentualnie z rozbitych ale to pewnie nikt jednej szprychy nie sprzeda. co do oponki. Seryjnie jest 110 na tył. i moje pytanko: czy naprawde te 10 czy 20 w rozmiarze dużo zmieni. mam z tyłu 120 szosówkę. wygląda ok ale czy jakbym dał 110 albo 100 to naprawde poprawi to jazdę.? Opona cieńsza to niby mniejsze spalanie i prędkość niby większa wzorem rowerów( oczywiście spalanie nie jak mówie o rowerach). ale czy tak dużo żeby poczuć różnicę? Czy to bedzie sie jakoś miało że poczuje wiekszą moc? Motorower jest seryjny i wyciąga 75km/h :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi