ABG Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A jak sprobowac podniesc jajko ? Z gazu nie idzie . a z klamy sie boje. Podnozki dla pasazera raczej odpadaja bo wtedy niby jak kontrowac tylnim hamulcem? Spidi twierdzi, że idzie i z gazu. Lewa noga na ponóżku pasażera, prawa na kierowcy.... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A ja dzisiaj zupełnie przypadkowo zawisłem na tylnim kole ;] i fajnie było :D A co... tylko ta szima.. w innym topicu Ja dluuugo nie zaliczylem zadnej gleby jak sie uczylem az ostatnio (myslalem ze juz mam wheelie w 1 palcu) jade sobie na gumie na podnuzkach dla pasazera i nie zauwazylem ze z tylu jechalo auto ( musialo szybko jechac bo zawsze przed postawieniem moto na kolo spogladam do tylu) gdy mnie wyprzedzilo spanikowalem i sie zachwialem i spadlem z moto. Cale szczecie mialem caly osprzet ;) i nic mi sie nie stalo a bylo to przy predkoci ok 35-40 km/h Zeby nie bylo nie gumowalem na Suzuki bo na to jeszcze troche poczekam. Jechalem na simsonku :icon_eek: Sylwek lamusie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) A jak sprobowac podniesc jajko ? Z gazu nie idzie . a z klamy sie boje. Podnozki dla pasazera raczej odpadaja bo wtedy niby jak kontrowac tylnim hamulcem?przez jajko mam śrubę w kolanie,trzeba walić ze sprzęgła,fajnie jedzie na gumie ale łatwo sie nim przykryć co zresztą zrobiłem.Lepiej zmień moto bo nie jest to sprzęt do nauki gumowania Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar-o Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ja dzis po raz pierwszy wziolem moto na gorzyste i piaszczyste tereny. Na stara żwirownie i doszedlem do wniosku ze zanim zaczne jezdzic na tylnim kole to musze opanowac jazde na obu kolach. ;-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi