Skocz do zawartości

poglosnic wydech

bekriss
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki za odpowiedzi.

Mysle ze zrobie pare po 3-4 dziurki na strone.

Mam jeszcze pytanie. Czy musze kupic nowe uszczelki jesli zdjeme kolektor??? potrzeba go odmalowac a nie chce tego robic na motocyklu.

ps laboko masz moze zdjecia gdzie widac te dziurki??

Dzieki laboko juz nie trzeba bo dokonalem dewastacji wydechow.

Narazie 2 dziurki na strone ale dorzuce jeszcze po jednej i moze powieksze je troche bo maja srednice 4mm.

Jest glosniej ale przy 80 i tak nie slysze ani wydechu ani silnika (chyba ze trzymam go powyzej 5500). Motocykl pali jak palil wiec juz nie boje sie o regulacje. Dziurki dodatkowo bardziej zachrapily dzwieki z wydechu co mi sie podoba. Juz wczesniej Yamaszka troche chrapliwe gadala powyzej 7000 wiec bede wiercil dalej az bede usatysfakcjonowany :crossy:

Edytowane przez bekriss

Dzieki laboko juz nie trzeba bo dokonalem dewastacji wydechow.

Narazie 2 dziurki na strone ale dorzuce jeszcze po jednej i moze powieksze je troche bo maja srednice 4mm.

Jest glosniej ale przy 80 i tak nie slysze ani wydechu ani silnika (chyba ze trzymam go powyzej 5500). Motocykl pali jak palil wiec juz nie boje sie o regulacje. Dziurki dodatkowo bardziej zachrapily dzwieki z wydechu co mi sie podoba. Juz wczesniej Yamaszka troche chrapliwe gadala powyzej 7000 wiec bede wiercil dalej az bede usatysfakcjonowany :crossy:

No to powodzenia. Napisz, jaki efekt końcowy.