Kali00 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Temat o dt jest zamknięty przez debili nie umiejących szukać,więc muszę założyć nowy topic , jak otrzymam odpowiedź to proszę moderatorów o usunięcie. Przeczyściłem w DT80 gaźnik, próbuje odpalać na pycha i moto dymi,ale w ogóle nie łapie.. iskre ma,paliwo dostaje.. Normalnie jak pcham to dymi a nie pali . Świece zalewa więc paliwo dostaje.Sprawdzałem na dwóch świecach i na obydwóch to samo :/ CO TO MOŻE BYĆ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 zły dział :) moze dostaje plaiwa za duzo?? jaki masz poiom iglicy i czy moto oddalwione i jak ze sruba od powietrza?? jak masz zablokowane moto to iglica na drugi od dolu zabek a powietrze wkrec na maksa i wykrec z 1-1,5 obr i musi palic ;) ja dzisiaj rozkladalem gaxnik bo sie zapchal i po zalozeniu moto z pierwszego zagadało :) p.s. instalujcie filtry :) bo mi juz drugi raz prze ostatnie 6 litrow gaxnik sie zapchał :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ja też właśnie rozkładałem gaźnik bo było dużo syfu.. Wyczyściłem dokładnie złożyłem i nie pali :) Jak pchałem to strzeliło z tłumika .. Która to jest ta śruga od powietrza.. I jeszcze jedno pytanie.. Jak jest taka guma od filtra powietrza to ja nie mam oryginalnej bo się połamała..Ma ktoś na sprzedaż..?? Dzisiaj rozkręciłem obudowe filtra powietrza (pod lewym poczkiem) i patrze a tam nie ma filtra :/ I było dużo wody bo nie była szczelna.Wybrałem wode i złożyłem tą obudowe i silikonem posmarowałem,żeby się tam woda nie dostawała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dt 80, fajny sprzęt jechałem kiedyś na takiej :)Możliwe że poszedł ci simmering na wale od strony sprzęgła, przy tej pojemności on nie będzie jechał tylko kopcił. Moim zdaniem to może być to, miałem to już w moich 2 sprzętach, upierdliwa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dokładnie ja miałem tak u siebie w Rg80. Tylko że moto gadało od 15 kopa ale zato kopciło niezmiesko. Też na początku czyściłem gaźnik po kilka razy a to poprostu [poszedł simer i moto nie miało komprechy wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi